Add-ons til Dynamics 365

Finance and Operations

 

Herunder findes liste med tillægsløsninger til Dynamics 365 Finance and Operations. Løsningerne er udviklet af Microsolutions og vores partnere. Udbyg funktionaliteten af Dynamics 365 og bliv mere effektiv i hverdagen med anvendelsen af tillægsløsninger/Add-ons. 

Vil du vide mere om pris eller funktionalitet, så kontakt Microsolutions på +45 7560 2480 eller udfyld formular nederst på denne side. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende dialog.

Lessor Payroll

Effektiv lønadministration for hele virksomheden med Lessor Payroll til Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og Microsoft Dynamics AX.
Læs mere

Smart Reservation

Minimer lagerbindingen og øg leveringsevnen. Med Smart Reservation fås automatisk og intelligent reservation af ordrer til Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX.
Læs mere

GDPR Management

Få en sikker og smidig arbejdsgang omkring, fremfinding, anonymisering eller sletning af relevante data. Få samtidig sikkerhed for, at det er de rigtige data, der slettes eller anonymiseres.
Læs mere

Integration til MES-systemer

Få fordele at udveksle data mellem MES-systemet og Dynamics 365 Finance and Operations / Dynamics 365 Supply Chain. Se her hvordan integration til MES-løsningen FESTO er opsat.
Læs mere

AMC Banking

Effektiviser ud- og indbetalinger med en udbygget og velintegreret banking-løsning til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX.
Læs mere

Udvidet valutakurs-import

Hent kurser automatisk fra Danmarks Nationalbank, således at kurser angives i DKK frem for kurs-angivelser op imod eksempelvis Euro, som er standard i Dynamics 365 FO og Dynamics AX.
Læs mere

Kontakt

Kontakt Microsolutions for en uforpligtende dialog om priser eller en demonstration af løsninger.

Ring på +45 7560 2480 eller udfyld nedenstående kontaktformular.