Persondatapolitik

Microsolutions persondatapolitik

Generelt

Ved anvendelse af vores website indsamles følgende form for oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer eller enhed, IP-nummer, unikt ID, geografisk placering og en registrering af hvilke sider du klikker på. Se også vores Cookiepolitik her.

I det omfang du eksplicit selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, virksomhed, telefonnummer, stillingsbetegnelse e-mail og interesser.

Oplysninger anvendes til at vise dig relevant indhold og for levere de ydelser, som du efterspørger, herunder deltage i et seminar, modtage information om en ydelse eller sende et nyhedsbrev. Desuden anvender vi oplysninger til hele tiden at forbedre den måde vi viser vores indhold på.

Vores websider kan indeholde links til andre websider. Microsolutions er ikke ansvarlige for indholdet på tredjeparts hjemmesider.

Øvrige data

I visse tilfælde indsamler vi desuden andre oplysninger, som kan henføres til dig. Der kan være tale om oplysninger i forbindelse med besættelse af en stilling eller oplysninger om dig i kraft af din tilknytning til den virksomhed du arbejder for. Det gælder bl.a. oplysninger på personer ansat hos vores kunder, leverandører og potentielle kunder.

De oplysninger, som kan henføres til dig som person omfatter navn, navnet på den virksomhed du arbejder for, stillingsbetegnelse og evt. e-mail og telefonnummer. Indsamling af denne type af data sker med baggrund i administrative formål, med henblik på at opfylde aftaler indgået med Microsolutions, opfylde anmodninger i relation til Microsolutions’ ydelser eller formidling af relevante informationer og indhold via telefon eller via brev.

Ovenstående oplysninger kan i nogle tilfælde opsamles efter personlig kontakt, eller fra offentligt tilgængelige databaser, herunder CVR, Bisnode eller LinkedIn. Disse oplysninger kan anvendes til at etablere direkte kontakt til potentielle kunder eller understøtte et allerede etableret kundeforhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Stillingsansøgninger

Personlige data, som vi modtager i forbindelse med stillingsopslag behandles fortroligt og vil blive slettet ved besættelse af stillingen. Hvis data beholdes, vil det kun ske efter forudgående og eksplicit aftale med dig.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du eksplicit giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage ændrer det ikke ved lovligheden af behandlingen af oplysninger før samtykket er trukket tilbage.

Henvendelse herom kan ske til: kontakt@microsolutions.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Microsolutions A/S
Emil Møllers Gade 41 D
8700 Horsens
Telefon: +45 7560 2480
Email: kontakt@microsolutions.dk