Dynamics 365
Finance and Operations

ERP fra Microsoft

Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations

ERP applikationerne fra Microsoft

 

Få et ERP system som teknologisk tilbyder “state of the art” og kan bidrage til at give din virksomhed konkurrrencemæssige fordele. Finance and Operations applikationerne i Dynamics 365 indeholder virksomhedens forretningskritiske ERP-applikationer: Finance, Supply Chain Management og Retail. 

ERP der giver værdi 

Få en ERP-løsning, der understøtter virksomhedens forretningsprocesser. Det fleksible opsæt og “out of box” procesunderstøttelse betyder, at virksomhedens medarbejdere får værktøjer og overblik til at give kunderne en god service og løsningen bidrager samtidig til at effektivisere virksomhedens processer.

Platformen og teknologien, som er baseret på Microsoft Azure, arbejder sammen med andre relevante løsninger og platforme, herunder Microsoft Office og Power Platformen. Dynamics 365 giver overblik og tilbyder værktøjerne til at arbejde sammen og træffe de rigtige beslutninger.

Dynamics 365
Dynamics 365 performance oversigt

Hvad er Dynamics 365 Finance and Operations?

Dynamics 365 Finance and Operations indeholder følgende ERP-applikationer fra Microsoft: 

Løsningerne fremtræder som én applikation i den daglige brug, men sælges som individuelle løsninger efter den nuværende prismodel. 

Tilsammen indeholder de al den dybe og anerkendte funktionalitet, som tidligere fandtes i Dynamics AX.

Cloud og nemt at integrere

Dynamics 365 for Finance og Operations er Cloud-baserede ERP-løsninger. Den enkelte virksomhed vælger selv hvilke applikationer og elementer i løsningen, der er relevante. 

Løsningerne indgår som en væsentlig del af Dynamics 365-suiten. Det betyder at funktionalitet kan suppleres og integreres med andre elementer i Dynamics 365, herunder Dynamics 365 SalesDynamics 365 Talent, Field Service m.fl.

Dynamics 365 ERP menu

Få større udbytte af
Dynamics 365 Finance and Operations

Udforsk hele Dynamics Frameworket

Udforsk Microsoft Dynamics 365 frameworket ved at vælge områder fra figuren herunder. 

Dynamics 365 Finance and Operations (til venstre i figuren) består af tre applikationer, som dækker funktionalitet i den traditionelle ERP-del af Dynamics 365.  Løsningerne kan samtidig integreres med elementerne i Customer Engagement og Microsofts Power Platform.

Få mere at vide om de enkelte elementer og mulighederne ved at klikke videre fra figuren.

Power BI - visning på mange medier

Integreret med Power-platformen

Dynamics 365 Finance and Operations er tæt forbundet med Power-frameworket. Power Platformen giver mulighed for opbygning af flows, opbygning af selvstændige apps og med Power BI kan alle relevante data tilgås og præsenteres i netop den form man ønsker det, uanset om data stammer fra Dynamics 365 Suiten eller 3. parts applikationer.

ERP som cloud-løsning

Automatiske opdateringer.
Nem op- og nedskalering af din løsning.
Mindre investeringer i hardware.

Mindre lagringsbehov

Alle data lagres i skyen.
Sparer serverplads.
Sparer ressourcer til vedligehold.

Del viden

Del viden på tværs af landegrænser
og på tværs af funktioner.
Bliv endnu mere agil
med adgang til de samme data.

Spørg Microsolutions

– vi er eksperter
i Dynamics 365

Microsoft ERP Partner

Dynamics 365 i Microsolutions

Microsolutions konsulenter er eksperter i funktioner og arkitektur i Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations. Vi tilbyder viden og knowhow om elementerne i ERP-løsningerne og inden for Customer Engagement samt Power-frameworket.  Microsolutions har stået bag  adskillige implementeringer i både Danmark og udlandet af Dynamics 365. 

Vi bestræber os på at være en agil, tilgængelig og proaktiv samarbejdspartner. Du kan altid stole på fagligheden i den rådgivning, som vi leverer.

Microsolutions tilbyder at styre og gennemføre hele Microsoft Dynamics 365 projektet, fra start til slut. Vi tager udgangspunkt i vores velafprøvede projektmetode, og vi fungerer som sparringspartner under hele forløbet. Efter endt implementering står Microsolutions til rådighed med den fornødne driftssupport – tilpasset din virksomheds behov.

Kontakt

Vil du vide mere om mulighederne med Dynamics 365, så tag fat i Microsolutions.

Udfyld formular herunder eller kontakt os på telefon
 +45 75602480.

Spørg om Dynamics 365

Få svar på dine spørgsmål om hvordan Dynamics 365 understøtter din virksomhed på udvalgte områder.