Dynamics 365
Finance and Operations

ERP fra Microsoft

Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations

ERP-applikationerne fra Microsoft

Få et ERP system som teknologisk tilbyder “state of the art” og kan bidrage til at give din virksomhed konkurrrencemæssige fordele. Finance and Operations applikationerne i Dynamics 365 indeholder virksomhedens forretningskritiske ERP-applikationer: Finance, Supply Chain Management og Retail. 

ERP der giver værdi 

Få en ERP-løsning, der understøtter virksomhedens forretningsprocesser. Det fleksible opsæt og “out of box” procesunderstøttelse betyder, at virksomhedens medarbejdere får værktøjer og overblik til at give kunderne en god service og løsningen bidrager samtidig til at effektivisere virksomhedens processer.

Platformen og teknologien, som er baseret på Microsoft Azure, arbejder sammen med andre relevante løsninger og platforme, herunder Microsoft Office og Power Platformen. Dynamics 365 giver overblik og tilbyder værktøjerne til at arbejde sammen og træffe de rigtige beslutninger.

Dynamics 365

ERP som cloud-løsning

Automatiske opdateringer.
Nem op- og nedskalering af din løsning.
Mindre investeringer i hardware.

Mindre lagringsbehov

Alle data lagres i skyen.
Sparer serverplads.
Sparer ressourcer til vedligehold.

Del viden

Del viden på tværs af landegrænser
og på tværs af funktioner.
Bliv endnu mere agil
med adgang til de samme data.

Dynamics 365 performance oversigt

Hvad er Dynamics 365 Finance and Operations?

Dynamics 365 Finance and Operations indeholder følgende ERP-applikationer fra Microsoft: 

Løsningerne fremtræder som én applikation i den daglige brug, men sælges som individuelle løsninger efter den nuværende prismodel. 

Tilsammen indeholder de al den dybe og anerkendte funktionalitet, som tidligere fandtes i Dynamics AX.

Cloud og nemt at integrere

Dynamics 365 for Finance og Operations er Cloud-baserede ERP-løsninger. Den enkelte virksomhed vælger selv hvilke applikationer og elementer i løsningen, der er relevante. 

Løsningerne indgår som en væsentlig del af Dynamics 365-suiten. Det betyder at funktionalitet kan suppleres og integreres med andre elementer i Dynamics 365, herunder Dynamics 36Sales Dynamics 365 Human Ressources (Talent), Field Service m.fl.

Dynamics 365 ERP menu

Få større udbytte af Dynamics 365 med Add-ons

Microsolutions tilbyder en bred palet af stærke add-ons til både Dynamics 365 Finance and Operations og til Dynamics AX. Add-ons er tillægsløsninger, der i samspil med Dynamics kan lette virksomhedens arbejdsgange, spare ressourcer og øge effektiviteten.

Med tillægsløsningerne, som er udviklet af Microsolutions eller vores partnere, forstærker vi de gode funktioner, som Microsoft Dynamics indeholder som standard. 

Procesværktøj til Dynamics 365 

Skab overblik over processer og undervisningsmaterialer m.m. Læs om Microsolutions Workmodel.

Udbyg Dynamics 365 funktionalitet med et stort antal apps

Effektiv og fleksibel ERP-platform

Dynamics 365 Finance and Operations understøtter effektivt samarbejdet på tværs af organisationen og kan vokse med virksomhedens behov. Virksomheden får adgang til at vælge fra en bred vifte af funktionalitet i de mange apps, som er en del af Microsoft Dynamics 365 suiten.

Klik i illustration og læs mere om Dynamics 365.

WhitePaper

Download whitepaper med nyttige tips om Power Apps i sammenhæng med Dynamics 365 Finance and Operations

Læs hvordan Power Apps kan være en værdifuld tilføjelse til Dynamics 365 Finance and Operations, og hvordan man med Power Apps kan opbygge brugerdefinerede applikationer og løsninger, der passer til virksomhedens behov. 

AdobeStock_186908320_iPad_Hoejformat_Fri

Ja tak, jeg vil gerne have tilsendt whitepaper om Power Apps til Dynamics 365

Power BI til Dynamics 365

Integreret med Power-platformen

Dynamics 365 Finance and Operations er tæt forbundet med Power-frameworket. Power Platformen giver mulighed for opbygning af flows, opbygning af selvstændige apps og med Power BI kan alle relevante data tilgås og præsenteres i netop den form man ønsker det, uanset om data stammer fra Dynamics 365 Suiten eller 3. parts applikationer.

Roblon er en børsnoteret virksomhed med hovedsæde i Frederikshavn.

Selskabes forretningsaktiviteter omfatter udvikling, produktion og salg af coatede og ekstruderede highperformance fiberløsninger til primær anvendelse som forstærkningselement i den fiberoptiske kabelindustri og energisektoren. Roblon har over de seneste år udvidet med datterselskaber i henholdsvis USA og Tjekkiet. Virksomheden tæller +300 medarbejdere fordelt på de tre lande.

Roblon har Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management implementeret af Microsolutions. De 8 business drivere, der var det overordnede mål for implementeringen, er indfriet. Desuden er Roblon blevet mere digital, og produktionen er blevet papirløs. Løsningen kan skaleres, så den også vil kunne anvendes, hvis Roblon vælger at udvide forretningen yderligere til flere lande og områder. Det hele køres fra koncern IT-funktionen i Danmark i et samarbejde med forretningen og løsningsarkitekterne i Roblon.

Henrik Egede, Group IT Manager i Roblon

”Microsolutions forstår vores behov og stiller op, når det brænder på. Vi oplever, at vi kan stole på dem. Vi er absolut tilfredse med samarbejdet med
Microsolutions.” 

Seneste nyheder Dynamics 365

Spørg Microsolutions

– vi er specialister
i Dynamics 365

Dynamics 365 i Microsolutions

Microsolutions konsulenter er eksperter i funktioner og arkitektur i Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations. Vi tilbyder viden og knowhow om elementerne i ERP-løsningerne og inden for Customer Engagement samt Power-frameworket.  Microsolutions har stået bag  adskillige implementeringer i både Danmark og udlandet af Dynamics 365. 

Vi bestræber os på at være en agil, tilgængelig og proaktiv samarbejdspartner. Du kan altid stole på fagligheden i den rådgivning, som vi leverer.

Microsolutions tilbyder at styre og gennemføre hele Microsoft Dynamics 365 projektet, fra start til slut. Vi tager udgangspunkt i vores velafprøvede projektmetode, og vi fungerer som sparringspartner under hele forløbet. Efter endt implementering står Microsolutions til rådighed med den fornødne driftssupport – tilpasset din virksomheds behov.

 

Kontakt

Få en dialog om mulighederne med Dynamics 365.
Vi står til rådighed hvis du ønsker mere viden om funktionaliteten i Dynamics 365, overslag og prisindikationer.
Udfyld formular herunder eller kontakt os på telefon
 +45 75 60 24 80.

 

Whitepaper
AdobeStock_186908320_iPad_Hoejformat_Fri

Power Apps til Dynamics 365 Finance and Operations

Hvornår, hvordan og hvorfor?

Udfyld formularen og få tilsendt whitepaper med nyttige tips.

Spørg om Dynamics 365​

Ønsker du mere viden om Dynamics 365?
Udfyld formularen, og vi vender tilbage.