Dynamics 365
Sales

Bind forretningen sammen og få mere ud af salgsmulighederne

Customer Relationship Management (CRM) kombinerer aktiviteter, strategier og teknologier for at analysere og styre interaktioner og data igennem hele livscyklussen.

Helt basalt konsoliderer CRM kundeoplysninger til en enkelt platform, og giver derfor, i sig selv, ikke en 360-graders visning af kunden.

Med Dynamics 365 Sales bliver CRM til hjertet i forretningen og til langt mere end bare en database.

Sådan fungerer Dynamics 365 Sales

Afspil video

Frigiv mere tid til salgsarbejde

En af de største udfordringer er at få data ind i CRM-systemet og sikre, at de vedligeholdes efterfølgende. Til det findes der ikke en universalløsning, der kan dække alle forretninger, men med Dynamics 365 Sales kan der laves en individuel. Brug systemet som det er, eller konfigurer det til at optimere forretningens salgsproces ved at finde opgaver og løsninger, der kan automatiseres og gøres lettere. Strømlinede arbejdsgange fra lead til lukket salgsmulighed lader sælgerne fokusere på det, de kan, nemlig at sælge. 

 

Meningsfuld kommunikation

Lad alle arbejde sammen med delte kundedata på tværs af afdelinger med en integration til Microsoft Teams og Office 365. Dynamics 365 Sales samler aktiviteter i intuitive dashboards, så den salgsansvarlige kan analysere målrettet på salgsteamets effektivitet og produktivitet.

AI kan rangere og prioritere kundeemner og salgsmuligheder og gør det nemt at koncentrere salgsarbejdet og indsatsen der, hvor muligheden for at lukke de mest profitable salgsmuligheder er størst. Forretninger interagerer med kunder på flere kontaktflader som website, e-mail, marketingmaterialer og i stigende grad de sociale medier. Vis sælgerne hvornår og hvordan kunderne kommunikerer, så de kan være proaktive og holde relationerne på rette spor ved at koble kundedata sammen.

CRM med Sales og meget mere end det

Udforsk hele Microsoft Dynamics 365 frameworket ved at vælge områder fra figuren herunder. 

Dynamics 365 består af både ERP-applikationer og Customer Engagement applikationer.
Få mere at vide om de forskellige applikationer og mulighederne ved at klikke videre fra figuren.

Vil du vide mere om CRM med Sales?

Ring til os på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.