Dynamics 365
Sales

Styrk kunderelationen og få mere ud af salgsmulighederne

Dynamics 365 Sales er Microsofts svar på en Customer Relationship Management (CRM) løsning, der samler aktiviteter, strategier og interaktioner med kunden og sikrer, at data gemmes og deles, og at man kan styre opfølgningen på kunden gennem hele livscyklusen.

Helt basalt konsoliderer Dynamics 365 Sales relevante kundeoplysninger i en platform, og giver en 360-graders visning af kunden.

Løsningen tilbyder desuden overblik og indblik for salgsledere, og giver kolleger den information, der er væsentlig for at kunne agere.  

 

Sådan fungerer Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales - overblik over alle kundedata

Frigiv mere tid til salgsarbejde

Få en universalløsning, som gør det nemt at vedligeholde kundedata. D365 Sales kan bruges, som det er, eller konfigures individuelt til at optimere forretningens salgsproces. Identificer opgaver og løsninger, der kan automatiseres og gøres lettere ved brug af Dynamics 365 Sales. Strømlinede arbejdsgange fra lead til lukket salgsmulighed lader sælgerne fokusere på det, de er bedst til, nemlig at sælge. 

Intuitive dashboards

Gør det muligt at arbejde sammen og dele kundedata på tværs af afdelinger med integration til bl.a. Microsoft Teams og Office 365. 

Dynamics 365 Sales samler aktiviteter i intuitive dashboards. Dashboards kan målrettes den enkelte medarbejder med status på egne aktiviteter og mål, eller de kan målrettes den salgsansvarlige og give overblik over salgsteamets effektivitet og produktivitet.

AI kan rangere og prioritere kundeemner og salgsmuligheder og gør det nemt at koncentrere salgsarbejdet og indsatsen der, hvor muligheden for at lukke de mest profitable salgsmuligheder er størst. Forretninger interagerer med kunder på flere kontaktflader som website, e-mail, marketingmaterialer og i stigende grad de sociale medier. Vis sælgerne, hvornår og hvordan kunderne kommunikerer, så de kan være proaktive og holde relationerne på rette spor ved at koble kundedata sammen.

 Sales er en del af Dynamics 365  

Udforsk hele Microsoft Dynamics 365 frameworket ved at vælge områder fra figuren herunder. 

 
 

Effektiv og fleksibel platform

Dynamics 365 består af både ERP-applikationer og Customer Engagement applikationer. Baseret på virksomhedens behov kan applikationer fra Dynamics 365 frameworket tilvælges og dermed supplere funktionaliteten og understøtte samarbejdet på tværs i virksomheden og i hele virksomhedens supply chain.

Få mere at vide om de forskellige applikationer og mulighederne ved at klikke videre fra figuren.

Vil du vide mere om Sales?

Ring til os på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.