Dynamics 365 Customer Service

Differentier din forretning med personlig og professionel service  

 

Kundeservice er kunsten at tage sig af kundens behov ved at levere en professionel service, der imødekommer ethvert ønske kunden har, både før, under og
efter behovet opfyldes.

Men hvor møder du kunden og sikrer, at de fastholdes hele vejen igennem et serviceforløb? 

Svaret er: I Dynamics 365 Customer Service.

Sådan fungerer Dynamics 365 Customer Service

Afspil video

Levér det, kunden forventer
– og lidt til 

 

Dagens moderne kunder forventer en omnichannel kundeoplevelse, hvor forretninger understøtter flere kanaler til kundeengagement, website, chat, tale, digital og e-mail. Alle med det formål at gøre det nemt og hurtigt for kunden at interagere og få eller selv finde svar.

Dynamics 365 Customer Service forbinder support på tværs af applikationer og kanaler, så din forretning altid har et 360-graders overblik over hver kundes supportoplevelse. Sælgerne i Sales kan følge med i aktiviteten på kunden, og teamet i Marketing kan sende feedback-undersøgelser efter endt support. Alt sammen for at opnå en fortrinelig kundeservice, som overgår kundens forventnnger. 

Lær af kundeinteraktionerne

Brug den indbyggede intelligens i Dynamics 365 Customer Service  Insights add-on applikation til at styrke servicepersonalet i at træffe datadrevne beslutninger, der forbedrer kundeoplevelsen og øger produktiviteten og effektiviteten internt. Analysér servicepersonalets interaktioner med kunderne. Omsæt den viden til at reducere behandlingstiden med en optimal håndtering af forskellige typer supportsager.

Udbyg Dynamics 365 funktionalitet med et stort antal apps

Effektiv og fleksibel ERP-platform

Dynamics 365 består af både ERP-applikationer og Customer Engagement applikationer, hvoraf Customer Service er en af applikationerne. De relevante applikationer kan tilvælges afhængig af virksomhedens behov.

 

 

Få mere at vide om de forskellige applikationer og muligheder ved at klikke videre fra figuren.

Vil du vide mere om Customer Service?

Ring til os på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.