AMC Banking

AMC Banking 

Styring af betalinger i Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX.

Gør det nemt at styre registrering, godkendelse, udbetalinger, indbetalinger og afstemninger elektronisk – på tværs af forskellige banker og betalingsformater.

Overførsler og betalinger

AMC Banking er nem at anvende og tilbyder stor funktionalitet til både Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX.

 

 • Automatisering af alle bankprocesser

  • Nem oprettelse af betalinger direkte fra Dynamics

  • Sikker og omfattende validering

  • Alt foregår ét sted i et velkendt miljø 
    nemt, sikkert og automatisk

  • Understøtter et meget stort antal bankformater 

Effektive arbejdsprocesser med AMC Banking

Til Dynamics AX og Dynamics 365 Finance and Operations

 

Automatiserede bankforretninger

Alle bankrelaterede processer er automatiserede, og betjening sker direkte i det sædvanlige og kendte miljø i Dynamics 365 eller Dynamics AX.

Sparer tid

AMC Banking sparer tid til administration, specielt hvis virksomheden dagligt har behov for at håndtere bankforretninger. 

Nem opsætning og udbetaling

Systemet er nemt at sætte op og finder bl.a. selv ud af, hvordan beløbene skal betales. Betalingstype finder systemet selv på baggrund af udvalgte kreditortransaktioner samt kreditoroplysninger.

Filoprettelser ikke nødvendig

Al kommunikation med banken kan foregå ud fra princippet host-to-host uden, at der først skal oprettes en fil, som kan overføres. Foretrækker man filoverførsel, kan dette også lade sig gøre.

SEPA-betalinger

Med AMC Banking er man sikret SEPA-compliance. SEPA står for “Single Euro Payments Area” og er et EU initiativ, som skal forenkle bankoverførsler i Euro. Bankernes fælles format til SEPA er i xml-format og fuldt understøttet i løsningen.

Kontoudtog fra bank

Bankkontoudtog hentes direkte ind i din Dynamics-løsning fra relevante banker blandt de 70 danske banker, der er tilsluttet systemet.

Stort antal Bankformater

AMC Banking understøtter standard et meget stort antal bankformater i både Danmark og udlandet. Hvis der er specielle udenlandske formater, som kræves understøttet undersøger Microsolutions gerne, om det er en del af standard.

 

Finder selv den bedste pris

Systemet søger selv den bedste pris for en given betaling. Det styres ud fra en standard prisopsætning, som kan tilpasses.

Sikkerhed omkring betalinger

Betaling sker direkte fra betalingskladden i Dynamics 365/Dynamics AX af tilladte godkendere/betalere, der sættes op i systemet. Banker kræver oftest to godkendere, hvilket AMC Banking understøtter. Der er ikke behov for efterfølgende at logge på netbanken for at godkende.

Selve betalingen kan foregå som host-to-host overførsel. Der udveksles derved ingen filer, hvilket yderligere bidrager til sikkerheden, da der ikke er filer, som kan opfanges eller ændres undervejs af udefrakommende.

Workflows kan give sikkerhed

Utilsigtede ændringer af f.eks. kreditors kontonumre kan forhindres gennem et workflow som medfølger, både til Dynamics 365 og Dynamics AX 2012.

Automatiseret afsteming

AMC Banking tilbyder automatiseret afstemning op imod banken, hvor poster automatisk matches. Ofte vil det betyde en stor tidsbesparelse. 

Power BI giver overblik 

I Dynamics 365 giver den medfølgende BI-funktionalitet et godt overblik med flotte visninger og mulighed for aggregerede tal og views med specifikke posteringer. Se bl.a. herunder.

Eksempler på statistik

BI visninger og overblik i AMC Banking

Om AMC Banking

Enkle værktøjer

AMC Banking stiller standardværktøjer til rådighed og tilbyder en enkel out-of-boks løsning til udgående og indgående betalinger med relativ enkel implementering.

Dansk baseret international leverandør

AMC Banking leverer til det internationale marked, men har danske rødder og en lang historik inden for Dynamics-markedet. 

PSD2-certificeret

AMC Banking er som den eneste leverandør af betalingsløsninger certificeret under “Payment Service Directive (PSD2)”. Det bidrager til sikkerheden i din virksomheds banktransaktioner.  

AMC Banking

Ekspertviden inden for AMC Banking og finans

Microsoft ERP Partner

Microsolutions tilbyder ekspertviden inden for AMC Banking og i finansmodulerne i Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX. Vores guldpartnerskab med både AMC Banking og Microsoft er en garanti for at få kompetente ressourcer.

Ønsker du yderligere information, pris eller en demonstration af løsningen, så tag kontakt til os, se herunder. 

 

Kontakt

Vil du vide mere om AMC-Banking, så tag kontakt til os. Vi står til rådighed for en demo, pris eller blot en uforpligtende dialog. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.