Om Microsolutions

Om Microsolutions

Microsolutions leverer og supportererer Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Vi er specialister i ERP og har eksperter indenfor områderne finans, logistik og produktion, projekt og løn og administration. Hos Microsolutions finder du også spidskompetencer til Dynamics Sales, Dynamics Talent og Power BI.

 

Kompetencer Microsolutions

Kompetent og pålidelig

Microsolutions består af et team på 55 medarbejdere fordelt på to afdelinger i henholdsvis Horsens og Brøndby.

Microsolutions konsulenter har et solidt erfaringsgrundlag, som sikrer, at du som kunde modtager kompetent og pålidelig assistance og rådgivning. Vi har i vores tilgang fokus på, at du får det maksimale udbytte af din løsning. 

Microsolutions specialer er løsninger til logistik, handel/grossist, produktion samt energi & service.

Microsolutions værdier

Microsolutions værdier

Historie

Microsolutions blev grundlagt i 2004 og har siden udviklet sig til en anerkendt Dynamics AX og Dynamics 365 partner nationalt såvel som internationalt. Vi er kendt som et ERP-hus med stærke kompetencer, stor brancheviden og en dygtig samarbejdspartner til Microsoft.

Processer før IT

Hos Microsolutions er et ERP-projekt ikke bare et IT-projekt. Vi sætter forretningsprocesser før IT. På den måde opnår du som kunde en optimal ERP-løsning samt optimerede forretningsprocesser og i sidste ende en løsning, hvor systemet understøtter jeres processer.

Microsolutions er Microsoft Gold partner

Microsolutions er Gold Certified Partner i Dynamics 365

Microsolutions har opnået Microsofts højeste kvalitets stempel; Gold Partner Certificeringen. Certificeringen er en anerkendelse af vores solide kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365; herunder målrettet uddannelse/certificering af medarbejdere, dokumenteret kvalitet i leverancer samt kundetilfredshed.

Som Gold Certified Partner har vi udvidet adgang til uddannelse og support hos Microsoft. Det sikrer, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi og på den baggrund kan yde den bedste service og rådgivning til vores kunder.

"Vi ser certificeringen som Gold Partner som en stor anerkendelse af vores arbejde i Microsolutions. Det kan lade sig gøre i kraft af vores uddannelser/certificeringer og viden inden for Dynamics 365."
Claus Brønd Larsen, CEO
Claus Brønd Larsen
CEO, Microsolutions

Kontakt

Vil du vide mere om, hvad Microsolutions står for eller hvad vi kan gøre for din virksomhed, så tag kontakt til os. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.