Om Microsolutions

Om Microsolutions

Microsolutions leverer og yder support til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX.

Som ERP-specialister besidder vores eksperter dybdegående viden inden for finans, logistik, produktion, projektstyring, lønadministration og generel administration.

Vi har også specialiserede kompetencer inden for Dynamics 365 Customer Engagement og Microsoft Power Platform.

Kompetencer Microsolutions

Kompetent og pålidelig

Microsolutions består af et kompetent team på over 50 medarbejdere, fordelt på to afdelinger i henholdsvis Horsens og Brøndby.

Vores konsulenter besidder et solidt erfaringsgrundlag, der sikrer, at du som kunde modtager kompetent og pålidelig assistance samt rådgivning. Vi har fokus på at sikre, at du opnår det maksimale udbytte af din løsning.

Microsolutions’ specialer inkluderer løsninger inden for logistik, handel/grossist, produktion samt energi & service.

Microsolutions værdier

Microsolutions’ værdier

Historie

Microsolutions blev grundlagt i 2004 og har siden udviklet sig til en anerkendt Dynamics AX og Dynamics 365 partner nationalt såvel som internationalt. 

Vi er kendt som et ERP-hus med stærke kompetencer, stor brancheviden og en dygtig samarbejdspartner til Microsoft.

Processer før IT

Hos Microsolutions er et ERP-projekt ikke bare et IT-projekt. Vi sætter forretningsprocesser før IT. På den måde opnår du som kunde en optimal ERP-løsning samt optimerede forretningsprocesser og i sidste ende en løsning, hvor systemet understøtter jeres processer.

Microsolutions er
Microsoft Solutions Partner l Business Applications

Titlen svarer til vores tidligere titel som Microsoft Gold Partner.

Certificeringen er en anerkendelse af vores solide kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365, herunder målrettet uddannelse og certificering af medarbejdere, dokumenteret kvalitet i leverancer samt tilfredshed hos vores kunder.

Som Microsoft Solutions Partner l Business Applications har vi udvidet adgang til uddannelse og support direkte fra Microsoft. Dette sikrer, at vi altid er opdaterede med den nyeste teknologi og giver os mulighed for at levere den bedste service og rådgivning til vores kunder.

Microsoft Solution Partner Business Applications_FRI

”Vi ser certificeringen som Microsoft Solutions Partner l Business Applications som en stor anerkendelse af vores arbejde i Microsolutions. Det kan lade sig gøre i kraft af vores uddannelser/certificeringer og viden inden for Dynamics 365.” 

Claus Brønd Larsen, CEO, Microsolutions

Kontakt

Vil du vide mere om, hvad Microsolutions står for, eller hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt os på telefon +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.