Om Microsolutions

Microsolutions leverer og supportererer Microsoft Dynamics 365. Vi er specialister indenfor ERP og har eksperter indenfor områderne finans, logistik og produktion, projekt og løn og administration. Hos Microsolutions finder du også spidskompetencer til Dynamics Sales, Dynamics Talent og Power BI.

Microsolutions består af et team på 44 medarbejdere med et solidt erfaringsgrundlag, som siker, at du modtager kompetent og pålidelig assistance og rådgivning. Microsolutions har valgt at specialisere sig inden for logistik, Grossist, Produktion og Energi & Service.

Microsolutions værdier er
  • Teamwork
  • Troværdighed
  • Engagement

Historie

Microsolutions blev grundlagt i 2004 og har siden udviklet sig til en anerkendt Dynamics AX og Dynamics 365 partner nationalt såvel som internationalt. Vi er kendt som et ERP-hus med stærke kompetencer, stor brancheviden og en dygtig samarbejdspartner til Microsoft.

Processer før IT

Hos Microsolutions er et ERP-projekt ikke bare et IT-projekt. Vi sætter forretningsprocesser før IT. På den måde opnår du som kunde en optimal ERP-løsning samt optimerede forretningsprocesser og i sidste ende en løsning, hvor systemet understøtter jeres processer.