Væsentlige data samlet i én løsning.

Overblik og indblik til at handle.

Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX har længe været blandt de foretrukne ERP-løsninger, både i Danmark og internationalt. Produktet er kendt for en både bred og dyb funktionalitet. Selvom funktionaliteten nu er videreført i Microsofts cloud-løsning   Dynamics 365, er der mange virksomheder, som fortsat anvender Dynamics AX. Læs her om mulighederne for at levetidsforlænge løsningen.

Hvad er Dynamics AX?

Microsoft Dynamics AX (tidligere Axapta) er et meget anvendt ERP-system. Løsningen anvendes specielt af mange mellemstore til store virksomheder med krav til funktionalitet inden for finans, produktion, projektstyring og logistik. 

Efter at Microsoft har valgt en cloud-strategi, er funktionalitet som kendes fra Dynamics AX flyttet over i et nyt framework, Dynamics 365, som ligger på en Azure-platform og indgår i Microsofts Cloud-framework. 

 

 

Microsoft Dynamics AX - ERP løsning
Dynamics AX 2012 dashboards

Dynamics AX og udvidelsesmuligheder

Der er god mulighed for at udvide den eksisterende funktionalitet med både individuelle tilretninger og Add-ons. Se en liste med tillægsløsninger, som Microsolutions tilbyder til Dynamics AX.

Dynamics AX giver mulighed for at anvende Microsoft Power BI og præsentere data ud fra individuelle og virksomhedsspecifikke behov. Data fra Dynamics AX kan også kombineres med data fra andre løsninger og præsenteres i overskuelige opstillinger. Spørg Microsolutions om mulighederne med Power BI.

 

Større udbytte af Dynamics AX med Add-ons

Support Microsoft Dynamics AX

Microsofts support af Dynamics AX

Microsofts support af Dynamics AX ophører normalt 10 år efter frigivelse af produkt/version. “Mainstream Support”, incl. hotfixes og sikkerhedsopdateringer fra Microsoft, er ophørt for de fleste Dynamics AX-versioner. Der vil i en periode efter den almindelige supportperiode kunne tilkøbes extended support fra Microsoft. Er du interesseret i en pris og betingelser for dette, så kontakt os gerne. 

Levetidsforlængelse af Dynamics AX

I Microsolutions har vi respekt for, at der ligger en stor investering hos mange virksomheder i en allerede etableret Dynamics AX-løsning. Ønsker man at få det mest mulige ud af den investering, der allerede er gjort og bevare løsningen længst muligt, kan vi bidrage med:

1. Sikkerhedsmæssige aspekter. Hvilke forhold bør man være opmærksom på?

2. Funktionalitet og teknologi, der kan sikre en tidsvarende platform

Microsolutions kan tilbyde indspark og løsninger til, hvordan man, teknologisk og funktionelt, holder Dynamics AX ajour. Det indbefatter også løsninger, der kan udbygge din Dynamics AX på væsentlige områder. Vi sætter stor pris på den større gruppe af kunder, som fortsat vælger at anvende Dynamics AX.

Kontakt os for yderligere information omkring levetidsforlængelse af Dynamics AX.

Microsoft ERP Partner

Dynamics AX i Microsolutions

Microsolutions har i mange år arbejdet med Dynamics AX og tilbyder sparring, solid rådgivning og assistance indenfor Dynamics AX. Det har vist sig, at vi kan drage nytte af at kombinere teknologierne i de nye versioner af Dynamics 365 med det, der ligger i Dynamics AX, til vores kunders fordel.

Tag kontakt til os for en uforpligtende dialog.

 

 

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere om Dynamics 365, så kontakt Microsolutions for en uforpligtende dialog. Ring på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.

Levetids-forlængelse Dynamics AX

Få svar på hvordan du bedst levetidsforlænger din Dynamics AX.
Udfyld formular herunder.