Energi og Service

Hvorfor vælge Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations/Dynamics AX som ERP-løsning?


Hvad er forskellen på Microsoft Dynamics AX/Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations?
Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations dækker nogle af de væsentligste ERP-applikationer i Dynamics 365 frameworket og er afløseren for Microsoft Dynamics AX. Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er en fleksibel, cloud-baseret løsning, der bygger videre på de mange stærke elementer i Microsoft Dynamics AX. Hos Microsolutions kan vi rådgive om løsningerne og de funktionaliteter der er målrettet til Service-og Energi-orienterede virksomheder, og vi tilbyder support til såvel Microsoft Dynamics AX som Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

Ledelsesinformation i realtid
Med Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Dynamics AX fås let adgang til at hente oplysninger om interaktion med kunderne i realtid. I samspil med en lang række nyttige funktioner får man et stærkt overblik og mulighed for at reagere hurtigt på udfordringer eller afvigelser.

Effektiv og skalérbar ERP-platform
Dynamis 365 Finance and Operations understøtter effektivt samarbejdet på tværs af organisationen og kan vokse fleksibelt med organisationens behov. Løsningen kan kombineres med andre løsninger fra hele Dynamics 365 frameworket. Ydermere får man adgang til at vælge fra en bred vifte af tillægsløsninger og add-ons til Dynamics 365, som forstærker standardfunktionaliteten Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og optimerer jeres samlede ERP-platform.

Vi tilbyder egenudviklede tillægsløsninger såvel som tredjepartsløsninger, som vi leverer i samarbejde med nøje udvalgte partnere. Samlet set giver det jer sikkerhed for effektive processer, et godt overblik og et stærkt fundament for at skabe værdi for forretningen.

Vælg en Dynamics-partner med branchekendskab
Et tæt, tillidsbaseret samarbejde med kunden er for os en af grundstenene, når vi implementerer et nyt ERP-system – og vores erfaring viser, at langvarige relationer skaber værdi for både vores kunder og os.

Hos Microsolutions har vi mange års erfaring med implementering og drift af ERP-løsninger i energi- og servicevirksomheder – og vi kan derfor bidrage med et solidt kendskab til arbejdsgange og udfordringer i branchen. Det betyder, at vi kommer med en unik forretningsforståelse, der i kombination med stærke kompetencer i Microsoft Dynamics 365/Microsoft Dynamics AX skaber et stærkt udgangspunkt for at rådgive om og levere en løsning, der modsvarer jeres behov – nu såvel som fremadrettet.

Microsolutions’ konsulenter besidder dybdegående viden om funktioner og kompleksiteten i Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og har flere års erfaring med implementering og support, hvilket giver jer den sikkerhed, som kunde, at I får en gennemtænkt og solid løsning, der kan skabe værdi for hele jeres forretning og organisation.

Microsolutions tilbyder at styre og gennemføre Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations projekt fra start til slut. Vi tager udgangspunkt i vores velafprøvede projektmetode og vi fungerer som sparringspartner under hele forløbet. Efter endt implementering står Microsolutions til rådighed med den fornødne driftssupport – efter jeres behov.

Microsolutions er Microsoft Gold ERP Partner
Microsolutions har opnået Microsofts højeste kvalitetsstempel; Gold Partner Certificeringen. Certificeringen er en anerkendelse af vores solide kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365/Dynamics AX; herunder målrettet uddannelse/certificering af medarbejdere, dokumenteret kvalitet i leverancer samt kundetilfredshed.

Som Gold Certified Partner har vi udvidet adgang til uddannelse og support hos Microsoft. Det sikrer, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi og på den baggrund kan yde den bedste service og rådgivning til vores kunder.

Gør din ERP-løsning komplet med stærke tillægsløsninger
Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations eller Microsoft Dynamics AX som ERP-platform får man adgang til vores brede pallette af tillægsløsninger, der i samspil med standardfunktionalitet kan lette de interne arbejdsgange, spare ressourcer og øge effektiviteten.

Med vores tillægsløsninger forstærker vi de gode funktioner, som Microsoft Microsoft Dynamics 365/Dynamics AX  indeholder som standard. Vi tilbyder en række komponenter samt en række tillægsløsninger, som vi leverer i tæt samarbejde med nøje udvalgte partnere. Fælles for dem er, at de udnytter standardfunktionalitet i Dynamics-løsningerne. Det betyder, at de fungerer som en integreret, fremtidssikret del af jeres samlede ERP-løsning. Samtidig har de kun lille impact på selve ERP-systemet, hvilket letter arbejdet ved fremtidige opdateringer.

Læs om vores tillægsløsninger til Dynamics 365 og tillægsløsninger til Dynamics AX, som kan understøtte og lette jeres interne processer – og med udgangspunkt i vores solide branchekendskab og mange års erfaring kan vi give jer kompetent rådgivning om, hvilke tillægsløsninger der passer til jeres behov og komplementerer jeres samlede ERP-løsning.