Kreditnota godkendelsesflow

Add-on til Dynamics 365 Finance and Operations

Undgå at krediteringer sker på baggrund af fejl eller misforståelser. Med et automatiseret flow til godkendelse af salgsordre-kreditnotaer, godkendes krediteringen af de rigtige personer.

Med dette add-on bliver det enkelt at opsætte et godkendelsesflow til kreditnotaer. Der kan opbygges standardflows med opsætning af godkendere, som kan varieres på baggrund af f.eks. beløb eller kunde.

Med dette add-on får man

  • Automatiseret godkendelsesflow for salgsordre-kreditnotaer til Dynamics 365 Finance and Operations.
  • Opsæt selv workflows til godkendelse af kreditnotaer.
  • Godkendere kan varieres afhængig af kunde, beløb eller andre faktorer.
  • Godkendere kan opsættes på bruger-, rolle- eller gruppeniveau.
  • Mulighed for medsendelse af valgfrie tekster.
  • Mulighed for løbende at følge status og fremdrift i flowet.
creditnote approval Dynamics 365 Finance and Operations

Udpluk af kreditnota godkendelsesflow Add-on

Ved siden af øvrige workflows i Dynamics 365 Finance and Operations
Kreditnota workflow findes i listen med øvrige workflows i Dynamics 365 Finance and Operations.
Processer som skal indgå i workflow
Ved opsætning af workflow vælger man hvilke processer, der skal indgå. Der kan tilføjes et ubegrænset antal godkendere til workflowet, og der kan også indgå manuelle beslutninger eller handlinger.
Opsætning af workflow håndteres via en række parametre. Her er vist opsætning med en rollebaseret godkender. Der kan ligeledes vælges tidsramme for godkendelse.
Kreditnota i workflow
Kreditnota sendes i workflow.
Godkend eller afvis kreditnota
Som godkender i et workflow kan man godkende, afvise, delegere til en anden person, annullere workflowet til den pågældende kreditnota eller se status og historik. Det er endvidere muligt at tilføje kommentarer.

Add-ons fra Microsolutions 

Microsolutions tilbyder en bred palet af stærke add-ons til  Dynamics 365 Finance and Operations. Add-ons er tillægsløsninger, der i samspil med Dynamics kan lette virksomhedens arbejdsgange, spare ressourcer og øge effektiviteten.

Med tillægsløsningerne, som er udviklet af Microsolutions eller vores partnere, forstærker vi de gode funktioner, som Microsoft Dynamics indeholder som standard. 

Procesværktøj til Dynamics 365 

Skab overblik over processer og undervisningsmaterialer m.m. Læs om Microsolutions Workmodel.

Om add-on til kreditnota godkendelsesflow

til Dynamics 365 Finance and Operations

Som du måske har bemærket, er det ikke muligt at anvende standardopsætningen i Dynamics 365 Finance and Operations til netop kreditnota workflow. Selvom workflows eller giver fleksible muligheder er det ikke muligt standard at opsætte netop workflow i denne forbindelse.

Med dette add-on til Dynamics 365 Finance and Operations er det enkelt selv at definere et automatiseret godkendelsesflow for salgsordre kreditnotaer. Når der er opsat et workflow til kreditnota godkendelse, vil alle relevante kreditnotaer automatisk blive sendt i workflow. Status og fremdrift kan løbende følges. Der kan opsættes individuelle workflows f.eks. baseret på beløbsgrænser, udvalgte kunder eller andre parametre.

Flere godkendere og fleksibelt opsæt

Virksomheden afgør selv, hvor mange parametre og godkendere der skal indgå i det enkelte workflow. Ud over definering af godkendere, er det muligt at tilknytte manuelle handlinger eller beslutninger, f.eks. manuel tjek af beløb eller moms. Godkendere kan vælges på baggrund af rolle eller gruppe, eller blandt navngivne brugere i Dynamics 365.

Desuden kan der medsendes valgfrie tekster i godkendelsesflowet. 

Samme brugerflade

Workflowet til kreditnotaer anvender samme brugergrænseflade som de øvrige standard workflows i Dynamics 365 Finance and Operations. Workflowet kan anvendes sammen med Intercompany-funktionalitet i Dynamics 365 Finance and Operations.

Fungerer sammen med standard workflows

Derfor er denn Godkendelsesflowet fungerer sammen med de workflows, der findes standard i Dynamics 365 Finance and Operations, inkl. workflows som er målrettet retailvirksomheder. 

Kontakt

Vil du vide mere om kreditnota workflow add-on, så tag kontakt til os. Vi står til rådighed for en demo, pris eller blot en uforpligtende dialog. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.

Mere information om kreditnotaworkflow?

Få mere at vide om kreditnotaworkflow eller få en online demonstration.​​
Udfyld formularen, og vi vender tilbage.