Nyheder

AAA-rating

I Microsolutions er vi er glade og taknemmelige for, at vi også i år er mellem de to procent af danske virksomheder, som har fået tildelt AAA-ratingen fra Bisnode.

Læs mere »

Microsolutions Gazelle 2020

Gazeller løber hurtigt. Det har vi også gjort, men anerkendelsen skal tilfalde Microsolutions medarbejdere og kunder. Tak til medarbejderne for hver dag at yde en ekstra indsats👌. Tak til vores kunder for en kontinuerlig og bemærkelsesværdig vilje til at samarbejde om den gode løsning, og ikke mindst for en uvurderlig loyalitet🙏. Tak for opbakningen.

Læs mere »

Nye regler om registrering af tid

Med en EU Dom fra foråret bliver virksomheder pålagt at registrere tid for alle medarbejdere. Det får konsekvens for de administrative systemer og Microsolutions anbefaler, at man allerede nu begynder at forholde sig til det

Læs mere »

Yderligere udskydelser af AM-bidrag og A-skat

Med den nye hjælpepakke er der mulighed for udskydelse af betalingsfristerne for AM-Bidrag og A-skat for henholdsvis august, september og oktober til 2021. Tidligere er det udelukkende AM-bidrag A-skat for marts-juni, der har været udskudt.

Læs mere »

Momsafregning udenlandske datterselskaber

Lempelserne af momsreglerne i udlandet i forbindelse med Corona-udbrudet, kan i nogle lande kræve midlertidige ændringer i Dynamics 365 Finance and Operations og i Dynamics AX. Det er relevant, hvis man har udenlandske datterselskaber.

Læs mere »

Lessor Payroll – Den nye ferielov

Seneste nyheder om Lessor Payroll Release 57 og implementeringen af den nye ferielov.
Microsolutions har styrket løn-kompetencerne og udvidet lønteamet med yderligere 2 konsulenter, hvilket er en del af strategien om at blive et Lessor Power House.

Læs mere »