Nyheder

Nyheder

Microsolutions Lessor PowerHouse

Vi glæder os over og er stolte af, at Microsolutions nu er Lessor PowerHouse. Vi er dermed blandt de få ERP-huse, der med vores tre løn-konsulenter fremadrettet understøtter LessorLøn foruden Lessor Payroll.

Læs mere »

Brexit-aftale 24-12-2020

Efter aftalen mellem EU og Storbritannien er indgået den 24. december 2020, skal opsætning i Dynamics 365 Finance og Dynamics AX tilpasses i henhold til følgende.

Læs mere »

Klar til Brexit

Anvender du Dynamics AX eller Dynamics 365 Finance, kan du se her, hvad du bør foretage dig inden 1. januar 2021 i forbindelse med Brexit.

Læs mere »

AMC Banking efter 1.1.2021

Anvender din virksomhed AMC Banking til Dynamics AX? Vær sikker på, at din server er opdateret, så den kan anvende TLS protokol 1.2. inden nytår. Hvis

Læs mere »

AAA-rating

I Microsolutions er vi er glade og taknemmelige for, at vi også i år er mellem de to procent af danske virksomheder, som har fået tildelt AAA-ratingen fra Bisnode.

Læs mere »

Microsolutions Gazelle 2020

Gazeller løber hurtigt. Det har vi også gjort, men anerkendelsen skal tilfalde Microsolutions medarbejdere og kunder. Tak til medarbejderne for hver dag at yde en ekstra indsats👌. Tak til vores kunder for en kontinuerlig og bemærkelsesværdig vilje til at samarbejde om den gode løsning, og ikke mindst for en uvurderlig loyalitet🙏. Tak for opbakningen.

Læs mere »

Nye regler om registrering af tid

Med en EU Dom fra foråret bliver virksomheder pålagt at registrere tid for alle medarbejdere. Det får konsekvens for de administrative systemer og Microsolutions anbefaler, at man allerede nu begynder at forholde sig til det

Læs mere »

Yderligere udskydelser af AM-bidrag og A-skat

Med den nye hjælpepakke er der mulighed for udskydelse af betalingsfristerne for AM-Bidrag og A-skat for henholdsvis august, september og oktober til 2021. Tidligere er det udelukkende AM-bidrag A-skat for marts-juni, der har været udskudt.

Læs mere »