Nyheder

Yderligere udskydelser af AM-bidrag og A-skat

Med den nye hjælpepakke er der mulighed for udskydelse af betalingsfristerne for AM-Bidrag og A-skat for henholdsvis august, september og oktober til 2021. Tidligere er det udelukkende AM-bidrag A-skat for marts-juni, der har været udskudt.

Læs mere »

Momsafregning udenlandske datterselskaber

Lempelserne af momsreglerne i udlandet i forbindelse med Corona-udbrudet, kan i nogle lande kræve midlertidige ændringer i Dynamics 365 Finance and Operations og i Dynamics AX. Det er relevant, hvis man har udenlandske datterselskaber.

Læs mere »

Lessor Payroll – Den nye ferielov

Seneste nyheder om Lessor Payroll Release 57 og implementeringen af den nye ferielov.
Microsolutions har styrket løn-kompetencerne og udvidet lønteamet med yderligere 2 konsulenter, hvilket er en del af strategien om at blive et Lessor Power House.

Læs mere »

Tilgængelighed hos Microsolutions

Vi holder åbent og opretholder et højt beredskab. Vores medarbejdere arbejder i videst muligt omfang hjemmefra. De kan tilgå kunde-systemer ud fra eksisterende sikkerhedsforskrifter.

Læs mere »

Brexit og opsætning i Dynamics

Storbritannien har forladt EU den 31. januar. Fra den 1. februar og resten af 2020 vil der være en overgangsperiode, hvor reglerne for handel mellem EU og Storbritannien ikke bliver ændret.

Læs mere »

Microsoft rebrander Flow som Power Automate

Ny branding af et medlem i Power Platform familien. Microsoft Power Platform er samlingen af Power BI til analysering, PowerApps til appudvikling og Flow, dens workflow-automatiseringsmotor. På den årlige Microsoft Ignite konference, der

Læs mere »