Microsoft Dynamics 365
Finance

Dynamics 365 Finance

Finance applikationen er en integreret del af Microsofts Dynamics 365 suite, der tilbyder avanceret funktionalitet inden for finans, økonomi og projektstyring. Funktioner der understøtter både økonomiafdelingen og den øvrige organisation i det daglige arbejde.

Elementer i Dynamics 365  Finance

Finance applikationen i Dynamics 365 frameworket understøtter alle de kendte finansielle funktioner som budgetlægning, bogføring og regnskabsaflæggelse, udeståender, udgiftsstyring, likvitetsstyring og rapportering. Applikationen er særdeles veludbygget inden for disse discipliner, så forvent en både bred og dyb funktionalitet.

Ud over de finansielle værktøjer og funktioner findes der også projektstyring i Dynamics 365 for Finance. 

Læs mere herunder eller kontakt os for at få mere grundig vejledning.

dynamics 365 Finance - kreditoroversigt
Tilpas udskrifter, fakturaer og dokumenter med skabeloner fra Office 365

Anvend roller

Rollebaserede arbejdsområder i hele dynamics 365 giver et godt udgangspunkt til at skabe overblik. Både for den enkelte medarbejder og for ledelsen. Mange af arbejdsopgaverne kan automatiseres “out of the box”, og der findes værktøjer og oversigter, som kan danne baggrund for en prioritering.

Microsofts Power Framework tilbyder funktionalitet til at supplere out-of-the box funktionerne i applikationen. Power BI er velegnet til analyser og oversigter, mens man med værktøjet “Flows” forholdsvist enkelt kan skabe nye og automatiserede flows for derved at lette arbejdsgange med enklere forløb, hurtigere og regelbaserede overleveringer, der er automatiseret.

Dokumenter kan tilpasses med Office 365 skabeloner, så f.eks. fakturaer, opstillinger og opgørelser afspejler de ønskede informationer og det rigtige layout.

Lokal og International 

Virksomheder med udenlandske datterselskaber eller flere lokationer kan få udbytte af funktioner fra Dynamics 365 Finance til en mere effektiv drift og bevare overblikket på tværs af lokationer og selskaber.

Applikationen har værktøjer til konsolidering af regnskaber, automatisering af finansielle processer, budgettering og økonomisk planlægning og til analyse på tværs af enheder. Effektiviser og reager hurtigt med en  global økonomirapportering i realtid.

Samtidig er det nemt at tilpasse kontoplanen med dimensioner, som kan være automatiseret og regelbaseret. De globale formater for e-fakturering, betaling og rapporteringsformater følger naturligvis med.

Dynamics 365 og samarbejde

Effektiv økonomistyring med Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 er et effektivt værktøj til at skabe overblik og få mere fra hånden i finans og økonomiafdelingen.

Dynamics 365 Finance giver en indsigt og et overblik, der bidrager til at prioritere de daglige gøremål. Både økonomi, nøgletal og status på opgaver kan løbende følges. Ændrer forretningsbehovene sig er det nemt at tilpasse løsningen.

De proaktive styringsredskaber er med til at optimere cashflowet, og gør det enkelt at træffe beslutninger hurtigere med integrerede analyser og prædiktiv indsigt.

Løsningen giver et godt rapporteringsgrundlag til både organisationen og revisionen.

dynamics 365

Om Dynamics 365

Dynamics 365 Finance udgør sammen med en række andre applikationer det komplette Dynamics 365 framework

Dynamics 365 Frameworket består af både ERP og CRM applikationer. Der er en høj grad af integration og samspil applikationerne imellem. 

Applikationerne kan anvendes i sammenhæng med Power Platformen, som tilbyder analyseværktøjer, flow-værktøjer og udvidelser med egenudviklede apps. Udforsk mulighederne i vores interaktive figur herunder.

Hele Dynamics 365 er en del af Microsofts Cloud med de mange fordele dette indebærer.

Microsolutions tilbyder en uforpligtende dialog samt råd og vejledning. Kontakt os. Vi er klar til at hjælpe.

Udforsk hele Dynamics 365 Frameworket

Effektiv og fleksibel ERP-platform

Finance er sammen med “Supply Chain”  blandt de mest anvendte applikationer i ERP-systemet “Dynamics 365 Finance and Operations”. Løsningen kan til enhver tid udbygges med funktionalitet fra en bred vifte af  apps, som indgår i Microsoft Dynamics 365 suiten.

Klik i illustration og læs om  applikationerne i Dynamics 365.

Add-ons fra Microsolutions 

Microsolutions tilbyder en bred palet af stærke add-ons til både Dynamics 365 Finance and Operations og til Dynamics AX. Add-ons er tillægsløsninger, der i samspil med Dynamics kan lette virksomhedens arbejdsgange, spare ressourcer og øge effektiviteten.

Med tillægsløsningerne, som er udviklet af Microsolutions eller vores partnere, forstærker vi de gode funktioner, som Microsoft Dynamics indeholder som standard. 

Procesværktøj til Dynamics 365 

Skab overblik over processer og undervisningsmaterialer m.m. Læs om Microsolutions Workmodel.

Microsoft Solution Partner Business Applications_FRI

Dynamics 365 i Microsolutions

Microsolutions tilbyder viden og ekspertise inden for Dynamics 365, Dynamics AX, herunder også dybe komptencer indenfor finance. Hos Microsolutions finder du desuden ressourcer til Dynamics applikationerne: Supply Chain Management, Human Resource (tidl. Talent), CRM, Customer Service, Project Service,  Field Service, Sales og Marketing. 

Microsolutions finanskonsulenter har årelang erfaring inden for området og har stået bag adskillige implementeringer af Dynamics 365. Vi kan også bidrage med erfarne konsulenter inden for løn i Dynamics 365.

Kontakt os gerne for en uddybning.

Kontakt

Få en dialog om mulighederne med Dynamics 365.

Vi står til rådighed for mere viden om funktionaliteten i Dynamics 365 og evt. overslag og prisindikationer.

Udfyld formular herunder eller kontakt os på telefon +45 75602480.

Whitepaper
AdobeStock_186908320_iPad_Hoejformat_Fri

Power Apps til Dynamics 365 Finance and Operations

Hvornår, hvordan og hvorfor?

Udfyld formularen og få tilsendt whitepaper med nyttige tips.

Spørg om Dynamics 365​

Ønsker du mere viden om Dynamics 365?
Udfyld formularen, og vi vender tilbage.