Microsoft
Power Platform

Hvad er Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform er en software-as-a-service (SaaS) der, med de teknologier den er bygget på, kan bane vejen for en digital transformation.

Platformen er en samling af services: Power BI til analysering, PowerApps til appudvikling og Power Automate der består af en workflow-automatiseringsmotor. 

Med Power Platformen følger intuitive værktøjer som gør det enkelt at tilpasse og udvide apps, forretningslogik og forretningsgange, så de altid svarer til forretningens behov.

I en datadrevet kultur, hvor beslutninger ofte skal tages hurtigt, betyder det, at forretninger kan analysere og omdanne data til indsigtsfulde visualiseringer, så de træffes på et solidt datagrundlag med Microsoft Power BI.

Brug Power Platform til at automatisere daglige processer på tværs af applikationer, populære apps og services på kun få minutter med Microsoft Power Automate.

Bind hele forretningen sammen i fem Dynamics 365  model-driven apps, alle out of the box PowerApps bygget på Power Platform, og få et 360 graders overblik over kundeinteraktion og kommunikation.

Common Data Service

Common Data Service (CDS) er en cloud scale database, der standardiserer data ved hjælp af Common Data Model. Den gemmer og administrerer sikkert data i et sæt entiteter, hvert med et sæt dataposter, hvor data er repræsenteret som et sæt felter. 

CDS kommer med en række standard entiteter, som alle applikationerne gør brug af, fordi det er nemmere at implementere og anvende applikationer, der bruger de samme data. Et eksempel på to velkendte entiteter, som ikke nødvendigvis kan tilgås fra alle de forskellige systemer, er kunder og kontakter. 

Med CDS ligger data i både i brugerdefinerede og standardentiteter, der alle gemmes i en fælles datatjeneste. Det giver en sikker cloud-baseret lagringsmulighed og en konsistent datarepræsentation på tværs af alle Dynamics 365 applikationer. 

 

Brug CDS til mere end bare datalagring

Den baner også vejen for at anvende forretningslogik, der gennemtvinger regler, baseret på individuelt definerede forretningsprocesser, som sikrer datakvaliteten.

 

Common Data Model

Få optimeret brugen af forretningsdata 

Mange applikationer deler behovet for datamodellering, men det betyder ikke, at de taler samme sprog.

Common Data Model (CDM) består af standardiserede dataskemaer, der definerer mere end 200 af de mest anvendte entiteter, eksempelvis kunder og kontakter. 

Fordi Dynamics 365 applikationerne alle gør brug af et fælles datasprog og en fælles datamodel, er det nemt at tilpasse dem behovet på tværs af forretningsområder.

Power Platform og meget mere end det

Udforsk hele Microsoft Dynamics 365 frameworket ved at vælge områder fra figuren herunder.

Effektiv og fleksibel platform

Power Frameworket er tæt integreret med hele Dynamics 365 og de enkelte applikationer i Dynamics 365. Den samlede platform understøtter effektivt samarbejdet på tværs af organisationen og kan vokse med virksomhedens behov.

Klik i illustration og læs mere om Dynamics 365 og Power platformen.

Vil du vide mere om Power Platform?

Ring til os på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.