Microsoft Dynamics 365
Supply Chain Management

Produktion, lager og warehouse management 

Dynamics 365 Supply Chain

Supply Chain Management applikationen tilbyder funktionalitet inden for områderne produktionsstyring, lager, warehouse management og transport.  Applikationen er tæt integreret med de øvrige applikationer i Dynamics 365.

Krav til logistik- eller produktionsstyring?

Har din virksomhed krav til funktionalitet inden for  produktionsstyring eller logistik? Så er Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management et godt udgangspunkt. Dynamics 365 Supply Chain er afløseren for logistik og produktionsdelen af Dynamics AX. Den brede og dybe funktionalitet som fandtes i Dynamics AX er videreført i Dynamics 365 og videreudvikles kontinuerligt. Bl.a. nedenstående områder er veludbygget i løsningen:

    • Lagerstyring og lokationsstyring
    • 
Varedisponering
    • 
Produktionsstyring og planlægning
    • 
Vareoplysninger og sporing
    • Transportstyring m.m. 

 
Logistik og WMS til Dynamics

Effektiv logistik

Med Dynamics 365 for Supply Chain Management i sammenhæng med Finance har man værktøjerne til at yde den optimale kundeservice til kunden. Lige fra tilbud og ordreoptagelse til levering til kunden samt eftersalg og service stiller løsningen værktøjerne til rådighed. Avancerede funktioner til warehouse management underbygger effektivt pluk og forsendelsesprocesserne.

Få et 360 graders overblik af din forsyningskæde på tværs af lagersteder og transportformer.

Microsolutions er klar til at bistå med vejledning inden for avanceret logistik og warehouse management. Læs også om vores tillægsløsninger til Dynamics 365 – bl.a. på logistikområdet.

Industri 4.0 med Dynamics 365

Skab synergi i virksomheden med produktions 4.0 og Dynamics 365 Operations

Opnå fordele med Industri 4.0 og et sammenhængende produktionslandskab

Dynamics 365 Supply Chain Mgmt. giver rige muligheder for aktivt at arbejde med Industri 4.0. Løsningen tilbyder ideelle betingelser for at integrere Dynamics 365 Supply Chain Management op imod løsninger og platforme. Hent og del data med  robotter, MES og overvågningsløsninger, CAD-løsninger og “Internet of Things”. Anvend og kombiner data med dine øvrige data i Dynamics 365 Supply Chain Management

For at få opnå nem opsætning og vedligeholdelse af integrationer, så anvend Microsolutions Integration Framework

Vil du vide mere om mulighederne med Industri 4.0 og Dynamics 365, så kontakt Microsolutions. Vi giver gerne input og inspiration.

Produktionsoverblik

Dynamics 365 understøtter effektivt hele produktionsprocessen både serie- og ordreproduktion, med individuelle konfigurationer samt procesorienteret produktionsmetoder inden for fødevarer, medico, kemi og plastik.

Læs mere om det komplette Dynamics 365 framework.

Produktionsperformance Dynamics 365 for Finance and operations

Udforsk hele Dynamics Frameworket

Effektiv og fleksibel ERP-platform

Supply Chain Management udgør sammen med flere andre applikationer det komplette Dynamics 365 framework. Gør brug af de mange muligheder, der ligger ved anvendelse af de øvrige applikationer i frameworket incl. Power Platformen nederst. 

Klik i illustration og læs mere om  applikationerne i Dynamics 365.

Add-ons til Dynamics 365 og Dynamics AX 

Effektiviser og let brugen af Dynamics 365 og Dynamics AX med Microsolutions’ brede palet af stærke add-ons. Add-ons er tillægsløsninger, der i samspil med Dynamics som kan forbedre brugen af ERP-systemet samt lette interne arbejdsgange, spare ressourcer og øge effektiviteten.

Med tillægsløsningerne, som er udviklet af Microsolutions eller vores partnere, forstærker vi de gode funktioner, som Microsoft Dynamics indeholder som standard. 

Procesværktøj til Dynamics 365 

Skab overblik over processer og undervisningsmaterialer m.m. Læs om Microsolutions Workmodel.

dynamics 365

Spørg Microsolutions

– vi er eksperter
i Dynamics 365

Dynamics 365 i Microsolutions

Microsolutions konsulenter har indgående viden om funktioner og arkitektur i Microsoft Dynamics 365, også inden for logistik og produktion. Ud over en professionel rådgivning, tilbyder vi add-ons der kan lette hverdagen for logistik-, handel- og produktionsvirksomheder. 

Microsolutions tilbyder at styre og gennemføre hele Microsoft Dynamics 365 projektet fra start til slut. Vi tager udgangspunkt i vores velafprøvede projektmetode  og vi fungerer som sparringspartner under hele forløbet. Efter endt implementering står Microsolutions til rådighed med den fornødne driftssupport – tilpasset din virksomheds behov.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere om Dynamics 365, så kontakt Microsolutions for en uforpligtende dialog. Ring på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.

Whitepaper
AdobeStock_186908320_iPad_Hoejformat_Fri

Power Apps til Dynamics 365 Finance and Operations

Hvornår, hvordan og hvorfor?

Udfyld formularen og få tilsendt whitepaper med nyttige tips.

Spørg om Dynamics 365​

Ønsker du mere viden om Dynamics 365?
Udfyld formularen, og vi vender tilbage.