Sådan anvendes Microsoft Power BI til Dynamics 365

Microsoft Power BI

Gør brug af data og få det samlede overblik et sted.

Med intuitive opstillinger og visninger af data kan hele virksomheden hente værdifuld viden til at træffe de rigtige beslutninger. Med Power BI kan data fra hele Dynamics platformen sammenstilles og kombineres –  også med data fra eksterne systemer. 

Power BI integrerer godt med Dynamics 365
Power BI dashboard

Få en datadrevet virksomhed

Undgå at træffe beslutninger ud fra gæt eller mavefornemmelse. Med Power BI kan beslutninger baseres på fakta, konkrete tal og viden. En datadrevet Power BI-løsning gør det enklere og sikrere at træffe beslutninger. Visualiser KPI’ere, og gør det nemt for både ledelsen og medarbejderne at tilgå rapporter og visninger i dashboards på telefon, tablet og laptop. Power BI er en del af Microsofts Power Framework og tæt forbundet med hele Dynamics 365, både ERP-løsningerne og de løsninger, der er en del af Customer Engagement.   

3 måder at få værdi med Power BI og din Dynamics 365

Nummer 1

Standard Dynamics 365

Anvend de rapporter, der allerede findes i Dynamics 365. Med Dynamics 365 licensen følger der et udvalg af færdige visninger med som kan anvendes af alle brugere.

Nummer 2

Gør det selv

Definer selv rapporter ved at anvende Power BI Desktop. Anvend selv rapporterne eller del og publicer dem med Power BI Pro. 

Færdig løsning

Anvend Microsolutions nøglefærdige datadefinitioner til eget datawarehouse og få en valid løsning. Kom hurtigt i gang - allerede indenfor et par dage.

Nøglefærdig løsning til Dynamics 365

Anvender virksomheden Dynamics 365 Finance and Operations og har et ønske om hurtigt at komme i gang, kan man gøre det ved at tage udgangspunkt i et datawarehouse, med validerede data ud fra færdige dataentiteter. Det tager kun nogle få dage at komme i gang. Få hurtigt værdi af dine data med Microsolutions færdige dataentiteter / definitioner til Dynamics 365.  

Power BI med eget datawarehouse og færdige dataentiteter til Dynamics 365

Ved etablering af en Power BI løsning til Dynamics 365 Finance and Operations, vælger mange at tage udgangspunkt i Microsolutions
færdige dataentiteter/-definitioner (markeret i ovenstående med den fremtrædende blå). Det er en kortere vej til at komme i mål med eget
datawarehouse, og man kan til løsningen anskaffe et antal færdige rapporter/visninger (balance, statistikker m.m.). Du vælger selv om Microsolutions skal udvikle specielle rapporter, eller din virksomhed selv vil gå i gang ved hjælp af den udførlige manual, der følger med vores løsning.

 

Bedre indblik til at træffe de rigtige beslutninger

Kombiner data fra flere systemer

Hurtigt i gang på en valid platform

Få overblik til at træffe beslutninger

Med Microsoft Power BI kan du hurtigt komme i gang med en business intelligence løsning, som kan give værdifuld viden om din forretning på udvalgte områder. Power BI kan med fordel kombineres med andre services fra Microsoft herunder PowerApps og Microsoft Flow. Microsolutions er gerne behjælpelig med at vejlede om muligheder.

Sådan anvendes Power BI

Se i videoen til venstre, hvordan en rapport i Power BI udarbejdes.

Visninger på forskellige typer enheder

Power BI i Microsolutions

Microsolutions tilbyder dedikerede konsulenter indenfor  Power BI. Vi er desuden eksperter i Dynamics 365 og Dynamics AX og kender datagrundlaget i disse løsninger godt. Det betyder, at vi har de bedste forudsætninger for at lave valide Power BI løsninger til netop disse applikationer. Til ERP-løsningen Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations kan vi tilbyde nøglefærdige Power BI løsninger, som naturligvis kan tilpasses virksomhedens individuelle behov. 

Kontakt 

Vil du høre mere om Microsoft Power BI og mulighederne i sammenhæng med Dynamics 365 eller andre løsninger? Kontakt os på telefon +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.