Sådan anvendes Microsoft Power BI til Dynamics 365

Microsoft Power BI

– få overblik over dine data med rapporter og flotte visninger. 

Med intuitive opstillinger og visninger af dine data kan hele virksomheden hente værdifulde og forretningskritiske informationer. Med Power BI kan du kombinere data på tværs af visninger i dit ERP-system og endda kombinere data fra flere systemer. 

Power BI integrerer godt med Dynamics 365

3 måder at få værdi med Power BI og din Dynamics 365

Nummer 1

Standard Dynamis 365

Anvend de rapporter der allerede findes i Dynamics 365. De følger med Dynamics 365 licensen og kan anvendes af alle brugere.

Nummer 2

Gør det selv

Definer selv rapporter ved at anvende Power BI Desktop. Anvend selv rapporterne eller del og publicer dem med Power BI Pro. 

Færdig løsning

Anvend Microsolutions nøglefærdige datadefinitioner med et udvalg af færdige rapporter. Kom godt i gang indenfor et par dage.

Sådan anvendes Power BI sammen med Dynamics 365

Du kan vælge flere tilgange til Power BI afhængig af hvad løsningen skal anvendes til. Hvis du anvender Dynamics 365 for Finance and Operation og gerne vil hurtigt i gang, anbefaler vi at se nærmere på vores løsning hvor vi stiller data og rapporter til rådighed.

Kør musen over figuren og få forklaringer. Klik på Microsolutions løsning for at få mere at vide.

Bedre indblik til at træffe de rigtige beslutninger

Kombiner data fra flere systemer

Hurtigt i gang på en valid platform

Få overblik til at træffe beslutninger

Med Microsoft Power BI kan du hurtigt komme i gang med en business intelligence løsning, som kan give dig værdifuld viden om din forretning på udvalgte områder. Power BI kan med fordel kombineres med andre services fra Microsoft herunder PowerApps og Microsoft Flow. Microsolutions er gerne behjælpelig med at vejlede om muligheder.

Sådan anvendes Power BI

Se i videoen til venstre hvordan en rapport i Power BI udarbejdes.

Visninger på forskellige typer enheder

Kontakt 

Vil du høre mere om Microsoft Power BI og mulighederne sammen med din Dynamics 365 og andre løsninger. Så tag fat i os. Vi tager gerne en uforpligtende dialog. Kontakt os på telefon +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.