Add-ons Dynamics AX

Add-ons til Dynamics AX

Herunder finder du tillægsløsninger til Dynamics AX, som Microsolutions implementerer og supporterer. Vil du vide mere, så kontakt os. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende dialog.

  Invoiceflow

  Automatiseret faktura workflow til Dynamics 365 FO og Dynamics AX. Håndterer elektroniske-, papir- og PDF-fakturaer.
  Læs mere

   Lasernet

   Flot og nemt design af dine forretningsdokumenter fra Dynamics AX og Dynamics 365 med Lasernet. Effektiviser dit output management flow.
   Læs mere

    AMC Banking

    Få en udbygget og velintegreret banking-løsning til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX og effektiviser dine ud- og indbetalinger m.m.
    Læs mere

     Lessor Løn

     Fleksibel og brugervenlig løsning til Løn, der håndterer hele flowet. Microsolutions tilbyder ekspertviden om Lessor Løn / Payroll.
     Læs mere

      Dynamic App

      Reducer dine udviklings omkostninger til mobil datafangst med denne app til Dynamics AX. Udvid selv med egne App-sider til mobile enheder.
      Læs mere

       GDPR

       Løsningenen gør det enkelt at fremfinde og slette / ændre GDPR-data. Samtidig bidrager det til en smidig og sikker proces.
       Læs mere

       Kontakt

       Kontakt Microsolutions hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende dialog. Ring på +45 7560 2480 eller udfyld nedenstående kontaktformular.