Lessor Payroll – Den nye ferielov

Lessor Payroll – Den nye ferielov

Den nye ferielov - release 57 Lessor Payroll

Ny Ferielov

Release 57 til Lessor Payroll er på vej

Release 57 til Lessor Payroll til Dynamics 365 FO og Dynamics AX indeholder de ændringer, der kræves for at håndtere den nye ferielov. De væsentligste områder i opdateringen er følgende:

  1. Ændring i optjening af ferie i forhold til beskatning ved opsparing (Feriekonto)
    eller beskatning ved afholdelse (Virksomhed er feriepengeudbetaler)
  2. Mulighed for forskudsferie
  3. Differenceberegning ved skift af arbejdstidsnorm

Microsolutions forventer at have Lessors pre-release til gennemsyn medio april, hvor vi får lejlighed til at give tilbagemelding på den. Vi vil i denne sammenhæng give mere information om indhold i opdateringen.

Når vi har haft den til gennemsyn, vil kunder og andre interesserede modtage yderligere information. Udfyld kontaktformularen, hvis du vil modtage information om Lessor Løn.

Microsolutions på vej som Lessor Power House

Microsolutions har netop ansat 2 nye lønkonsulenter med kompetencer inden for Dynamics 365 / Dynamics AX Løn på Lessor. Vi styrker og udvider dermed vores løn-team, så vi nu har en stab på 3 konsulenter inden for området, der er klar med professionel rådgivning og service til vores løn-kunder. 

Udvidelsen af vores løn-team er samtidig en del af Microsolutions strategi om at blive Lessor Power House på Lessors nye produkt “Lessor Løn”. Her stilles bl.a. krav om minimum 3 certificerede lønkonsulenter.

Det er vores intention, at Microsolutions skal være blandt de absolut bedste, der leverer løn-løsninger på Lessor-platformen. Vi håber derfor, at alle vores kunder på platformen vil tage godt imod de nye konsulenter. 

 

[sg_popup id=43]

Kontakt

Ønsker du mere viden om Release 57 og vores løsninger inden for løn, så tag fat i Lene Sørensen på telefon: +45 30 84 24 87 eller udfyld formular herunder.

Share this post