Lessor Løn

  Eksperter i Lessor Løn - Payroll

  Lessor Løn / Payroll

  Lessor Løn til Dynamics 365 FO / Dynamics AX


  Med LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Dynamics AX får du en effektiv og fleksibel løsning til alt håndtering af din løn. Lessor Løn / Payroll er særdeles brugervenligt og benytter den brugerflade og de genveje, som du kender fra Microsoft Dynamics 365/Dynamics AX.

  Fleksibiliteten i LESSOR Løn / Payroll sikrer, at de særlige problemstillinger, der måtte være gældende for din virksomhed, vil kunne løses inden for standardmodellen, eventuelt ved hjælp af formel eller satsberegninger.

  Lessor ligger som en integreret del af Dynamics 365 /Dynamics AX og hænger sammen med både Finans, Projekt og Personale standardmoduler. Det betyder at du får en effektiv og sikker lønbehandling uden behov for dobbeltindtastninger og besværlige arbejdsgange. Data overføres automatisk til de relevante moduler i Dynamics 365 / Dynamics AX.

  Med LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics AX får du mulighed for at lave mange forskellige udtræk og rapporter ved hjælp af standardfaciliteterne i Dynamics, som naturligvis også gælder for løn. Du kan også benytte en specifik lønrapportgenerator, der kan hjælpe dig med udskrifterne. Alle rapporter og analyser kan naturligvis viderebearbejdes i fx Excel.

  Løndokumentation

  Dokumenter dine lønprocesser

  Microsolutions løndokumentation er en systematisk beskrivelse og dokumentation af hele lønprocessen, således at det er mulig at håndtere løn i en nødsituation, f.eks. i tilfælde af sygdom.

  I mange virksomheder er lønfunktionen en kritisk del af driften. Ofte er denne funktion særlig sårbar ved sygdom og ferie, fordi mange virksomheder ikke har beskrevet lønprocessen eller har ganske få ressourcer til afvikling af løn. Derfor har eventuelle afløsere, vikarer etc. vanskeligt ved at træde til som erstatning for lønfunktionen. Det resulterer i fejlbehæftet lønkørsel og utilfredse medarbejdere, og efterfølgende skal virksomheden bruge ekstra tid på at rette fejlene. Med Microsolutions Løndokumentation beskrives og dokumenteres hele lønprocessen. Det sikres dermed, at der altid er et fundament for nødberedskab til lønfunktionen i tilfælde af f.eks. sygdom og ferie. Dokumentationen er detaljeret og dermed vil lønfunktionen kunne varetages af Microsolutions eller inhouse af kollegaer i f.eks. Økonomi- eller HR afdelingen.

  Microsolutions Løndokumentation sikrer komplet dokumentation af hele lønprocessen. Fra opsamling af tids- og fraværsregistreringer, over lønberegning og bogføring, indberetning til eIndkomst og pension, dannelse af betalingsfiler, og til afsluttende afstemning/rapportering. Kort sagt sikrer Microsolutions Løndokumentation, dokumentation af hele lønprocessen.

  Løndokumentation kan kombineres med en Lønberedskabsaftale, hvor Microsolutions tilbyder at træde til, såfremt der opstår en akut situation.

  Kontakt

  Vil du vide mere om mulighederne med Lessor Løn, så tag fat i Microsolutions. Vi vil gerne høre om dine behov og give input til hvordan du kan komme videre.

  Udfyld formular herunder eller kontakt os på telefon +45 75602480.