Eltwin Group har taget det sidste digitale skridt ind i fremtiden med Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Eltwin Group har taget det sidste digitale skridt ind i fremtiden med Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

I midten af april 2024 tog Eltwin Group et afgørende skridt mod en digital fremtid, der både matcher virksomhedens vækstambitioner og fokus på bæredygtighed. Det skete, da virksomheden officielt gik live med deres omfattende Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations-løsning.

Med deres nye løsning kan Eltwin Group nu, uden besvær, optimere og opskalere deres produktion efter behov, ved hjælp af Finance & Supply Chain Management-platformen kombineret med Azure Cloud Services og Microsoft Dynamics 365 Sales, som blev implementeret i samarbejde med Microsolutions tidligere på året.

Det integrerede Intelligent Feeder System (IFS) kombineret med en forbedret batchstyring og intelligente tidsregistreringsmuligheder er yderligere med til at sikre et langtidsholdbart system, som imødekommer de krav der stilles for at ruste Eltwin til deres fremtidige vækst og behov som bliver mere og mere komplekse.

Den 1 år lange udviklings- og implementeringsproces har været en spændende rejse, præget af tæt samarbejde og en fælles vision om at skabe en digital løsning, der ikke kun er effektiv i dag, men også i fremtiden, så Eltwin kan bevare sin position som førende inden for udvikling og salg af elektronikkomponenter til automation, med speciale i hastighedsregulering og energieffektive løsning.

Eltwin Group kan nu fokusere fuldt ud på virksomhedens udvikling og vækst i de kommende år.

Hvis du vil læse mere om Eltwins overgang til nyt CRM-system kan du læse mere her.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en konkret vurdering af de digitale  fremtidsmuligheder i din virksomhed.

Share this post