Microsolutions Lessor PowerHouse

Microsolutions Lessor PowerHouse

Microsolutions Lessor PowerHouse

Lønbehandling er et strategisk forretningsområde for Microsolutions. Vi har  igennem en årrække tilbudt Lessor Payroll til lønprocesserne. Det er naturligt at udvide produktområdet med endnu et Lessor produkt, nemlig LessorLøn. 

Microsolutions har indgået PowerHouse aftale med Lessor. Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan udvide porteføljen og tilbyde en bredere lønbehandling og support til vores kunder. 

 

Både Lessor Payroll og LessorLøn

Aftalen betyder, at Microsolutions kan tilbyde både Lessor Payroll og LessorLøn. LessorLøn er en web-baseret løsning og repræsenterer det nyeste inden for lønadministration.

LessorLøn kan anvendes helt uafhængigt af ERP-løsning og bliver markedsført bredt til virksomheder, som anvender både Dynamics og andre ERP-løsninger.

Henrik S. Eriksen, Channel Director i Lessor udtaler bl.a.: “Vi er glade for at få Microsolutions om bord som PowerHouse. Vi tror på, at vi sammen kan levere rigtig gode løsninger til markedet.”

Et team, der understøtter din forretning

Uanset om du vælger Lessor Payroll eller LessorLøn, kan Microsolutions understøtte din forretning med vores dygtige lønkompetencer. Du vil ligeledes kunne drage fordel af, at Microsolutions har rødder i ERP-verdenen, så vi kan trække på viden og kompetencer herfra. Man vil altid kunne træffe minimum en af vores lønkonsulenter inden for kort tid, så man er sikker på ikke at havne et sted, hvor der ingen hjælp er at hente. Tag fat i vores dygtige lønteam, som står klar med kompetent rådgivning og service.

Kontakt os

Vil du vide mere om LessorLøn eller Lessor Payroll, så kontakt os.

Ring til os på telefon +45 7560 2480 eller udfyld formular herunder.

Share this post