Momsafregning udenlandske datterselskaber

Momsafregning udenlandske datterselskaber

VAT udenlandske datterselskaber COVID-19

Til virksomheder med udenlandske datterselskaber:

Lempelserne af momsreglerne i udlandet i forbindelse med Corona-udbruddet kan i nogle lande kræve midlertidige ændringer i Dynamics 365 Finance and Operations/Dynamics AX.

Mange lande har i forbindelse med Corona-udbrudet indført lempelser og/eller udsættelser på VAT-/momsbetalinger. Microsolutions anbefaler, at virksomheder med datterselskaber i udlandet orienterer sig om ændringer i momsafregningen for de lande, man opererer i, og om evt. ændringer kan håndteres inden for rammerne af den nuværende opsætning i ERP-systemet, herunder både i Dynamics 365 for Finance and Operations og i Dynamics AX

De udskudte og ændrede momsbetalinger kan have utilsigtede implikationer for momsberegningen og afstemningen i ERP-løsningen. 

Lempelserne i moms-/VAT-afregningen vil for nogle landes vedkommende kunne håndteres inden for standardfunktionaliteten eller evt. med en mindre ændring af opsætningen i Dynamics 365 for Finance and Operations og Dynamics AX. I andre lande vil de indførte lempelser kræve midlertidige tilretninger i ERP-løsningen.

 

Kontakt

Hvis du ønsker assistance eller sparring vedr. VAT-/momsafregningen i udlandet, kontakt Microsolutions på telefon +45 75 60 24 80 eller via nedenstående formular.

Share this post