Power BI – det oplagte BI-valg til Dynamics 365

Power BI – det oplagte BI-valg til Dynamics 365

Power BI

Med Power BI får I en løsning, der leverer indsigt på tværs af hele organisationen. Systemet bruger standardfunktionalitet fra Dynamics 365.

I får data præsenteret enkelt og overskueligt, kan gennemføre de analyser- I ønsker og nemt opsætte rapporter og publicere dem til hele virksomheden via web og på tværs af mobile enheder.

Alle brugere i organisationen kan opsætte personlige dashboards og på den måde skabe deres eget unikke 360-graders overblik. Løsningen er naturligvis skalérbar efter jeres behov.

TARGIT BI – den oplagte løsning til og med AX2012
Din virksomhed har data overalt – i forskellige afdelinger og måske på flere lokationer. Ved at kombinere jeres AX-løsning med jeres øvrige datakilder i TARGIT Decision Suite, kan I opnå ét samlet overblik. I kan se finansielle oversigter, lagerstatistikker og pipeline KPI’er i én enkelt platform.

Start med overblikket, dyk ned i detaljerne og træf faktuelle beslutninger hurtigere end nogensinde før. TARGIT byder blandt meget andet på stærk funktionalitet i forhold til kostprisnedbrydning.

Sådan kommer I i gang
Hos Microsolutions har vi solid erfaring med TARGIT og kan hjælpe jer hurtigt i gang.
TARGIT matcher de unikke behov i ethvert forretningsområde med præbyggede modeller, der gør det hurtigt og nemt at komme i gang med fx CRM, Finance, Project Management, Sales eller Supply Chain Management.

Share this post