Ny samarbejdspartner inden for Lessor

Microsolutions har indgået et samarbejde omkring LessorLøn med virksomheden Din Lønpartner.

Ny samarbejdspartner inden for Lessor

Microsolutions har indgået samarbejde med Din Lønpartner

I Microsolutions glæder vi os over at kunne fortælle, at vi fra den 1. december 2022 har indgået et samarbejde med virksomheden Din Lønpartner inden for løn-løsninger.

Microsolutions vil fortsat varetage al assistance og vedligeholdelse af Lessor Payroll til Dynamics 365 Finance and Operations samt Lessor Payroll til Dynamics AX,mens support af cloud-løsningen LessorLøn, som er uafhængig af ERP-systemet, fremadrettet  vil varetages af Din Lønpartner, der er Lessor Power House.

“Vi glæder os meget over samarbejdet med Din Lønpartner. For vores kunder på LessorLøn betyder det, at de fremadrettet får adgang til dyb specialistviden inden for LessorLøn fra Din Lønpartner. Din Lønpartner er yderst kompetente inden for lønadministration, processer omkring løn, samt lønsystemer generelt, og vores to virksomheder vil arbejde tæt sammen omkring alle kunder”, udtaler Thomas Halse, CCO i Microsolutions.

Ud over LessorLøn tilbyder Din Lønpartner andre lønsystemer, så de vil desuden være en god sparringspartner for Microsolutions kunder til rådgivning omkring valg af lønsystem.

Årsagen til samarbejdet skal findes i, at vi i Microsolutions fremadrettet vil satse på løsninger, som er direkte associeret med Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX”, fortsætter Thomas. ”Det tror vi på, at vores kunder i længden vil have størst udbytte af.” 

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, så tag gerne kontakt til:

Thomas Halse, CCO, Microsolutions
+45 5075 3009 – tha@microsolutions.dk

Læs om LessorLøn

Læs om Lessor Payroll til Dynamics 365 FO og Dynamics AX  

Læs mere om Din Lønpartner 

Kontakt

For spørgsmål i forbindelse med samarbejdet med Din Lønpartner kontakt CCO Thomas Halse (kontaktinformation herover) eller udfyld formularen.

Share this post