Microsolutions bedste ERP-hus til kontinuerlig vækst

Microsolutions bedste ERP-hus til kontinuerlig vækst

Claus Brønd Larsen og Dan Elgaard Rasmussen
Claus Brønd Larsen og Dan Elgaard Rasmussen, partnere i Microsolutions, værdsætter både resultatet og Computerworlds udnævnelse. De mener at æren tilfalder Microsolutions dygtige og dedikerede medarbejdere og den tillid kunderne viser virksomheden.

Computerworld har udnævnt Microsolutions til vækstkomet 

Som en del af Computerworlds “IT-komet 2021” er Microsolutions udnævnt til årets bedste ERP-hus til kontinuerlig vækst. Dette sker i skarp konkurrence med 49 andre ERP-huse.

Tak til Computerworld for titlen

Udnævnelsen falder sammen med Microsolutions igangværende fokus på Agil transformation i hele Microsolutions sammen med en øget indsats omkring udvikling af medarbejderes kompetencer gennem virksomhedens interne Academy og en koordineret intern sparring. 

“Vi har virkelig igangsat nogle væsentlige og betydende initiativer, som vil række langt ud i fremtiden” udtaler Claus Brønd Larsen, og han fortsætter “.. udnævnelsen som årets IT-komet inden for ERP ville ikke være sket uden den tillid og dedikation både medarbejdere og kunder kontinuerligt viser os”.

Microsolutions ser frem mod et nyt år med en fokuseret indsats, som ikke kun skal bringe virksomheden, men også virksomhedens kunder en unik viden og vækst inden for det digitale område med udgangspunkt i ERP-løsningen.

Tak til Computerworld for udnævelsen.

Share this post