AMC Banking efter 1.1.2021

AMC Banking efter 1.1.2021

AMC Banking - ind- og udbetalinger med AMC Banking i Dynamics 365 og Dynamics AX

Anvender din virksomhed AMC Banking 
til Dynamics AX?

Vær sikker på, at din server er opdateret, så den kan anvende TLS protokol 1.2. inden nytår.

Hvis din virksomhed anvender AMC Banking til Dynamics AX version 2012, version 4.0, og version 2009, anbefaler vi at undersøge, om din server er opdateret med TLS protokol 1.2.

I forbindelse med at de gamle sikkerheds protokoller 1.0 og 1.1 bliver deaktiveret ved udgangen af 2020, vil kontakten til AMC XTendLink give problemer med validering af data. 

Krav om sikkerhed

Årsagen til skiftet er, at AMC skal leve op til sikkerhedskrav. I forbindelse med opdatering af XTendLink til nytår overgår man derfor til udelukkende at anvende TLS 1.2 protokollen. Er systemet ikke opdateret, risikerer man, at betalingsfiler ikke kan valideres, og kontobevægelser ikke kan indlæses.

AMC opdatering

Afhængig af hvilken version af Dynamics AX og AMC, som virksomheden anvender, kan det desuden anbefales at undersøge, hvilken version af AMC virksomheden anvender. Der kan være fordele ved at opdatere til nyeste version. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Anvender virksomheden AMC Banking til Dynamics 365 Finance and Operations, er der ikke behov for at opdatere serveren med TLS protokol 1.2.

For information om AMC Banking kontakt Microsolutions. Vi er klar til at svare på spørgsmål og kan hjælpe indenfor både finans og banking.

 

Læs om AMC Banking her.

Kontakt

For information om AMC Banking kontakt Microsolutions på + 45 75 60 24 80 eller udfyld nedenstående formular. 

Share this post