LessorLøn | Stand-alone lønsystem

LessorLøn håndterer alt vedrørende beregning og udbetaling af løn helt uafhængigt af, hvilket ERP-system der anvendes. Kom på forkant med fremtiden i denne webbaserede løsning på den nyeste teknologi.

Læs om løsningen LessorPayroll
specielt udviklet til Dynamics AX og
Dynamics 365 Finance and Operations:

 
  • Administrer virksomhedens løn
    – uafhægigt af ERP-system 

  • Online og altid opdateret

  • Nemt og brugervenligt

  • Hurtigt i gang

  • Håndtering af overenskomster

  • Automatiseret styring og opsparing af ferie

  • Fleksible muligheder for finanskontering 

  • Optimale integrationsmuligheder mellem løn- ERP-, tids- og personalesystemer.

 

Nem løn-løsning med mulighed for individuel styring

Uafhængigt af ERP-system 

Lessor Løn er ikke bundet op imod et særskilt ERP-system. Til forskel fra lønsystemet Lessor Payroll er LessorLøn fuldstændig uafhængigt.

Integration ERP

Lessor Løn er en selvstændig løsning til administration af løn. Alligevel er der mulighed for at udveksle data med virksomhedens ERP-system. Til Dynamics NAV og Dynamics Business Central findes der integrationer. Til øvrige ERP-løsninger sker integration via en filoverførsel, som relativt enkelt kan sættes op. 

De data, der oftest udveksles, er finansposter, stamdata, dimensionsopsætning, kontoplan og sagsstyring.  

Integration Lessor-løsninger

Der er integrationer til Lessors tidsregistrering samt HR-løsning.

Altid opdateret med seneste lovgivning

Løsningen er web-baseret og derfor altid opdateret med de nyeste funktioner og den seneste lovgivning og aftaler, der findes på området, uden at du skal tænke på, om din løsning er opdateret. 

Opdateringer er inkluderet i løsningens pris (der kommer ikke ekstra regninger på dette).

 

 

Nem validering med prøvekørsler

Der er ubegrænsede muligheder for at lave prøveberegninger inden selve lønafregningen. En fordel ved prøveberegningen er, at systemet selv genererer en fejl- og anmærksningsliste med logiske fejl. Det er et godt grundlag for at opdage uhensigtsmæssige registreringer.

På baggrund af prøveberegninger/simuleringer kan der laves både udskrifter og eksport til Excel.

En yderligere mulighed for at opdate afvigelser  er det indbyggede  værktøj, der kan sammenligne værdier fra prøveberegninger med  værdierne i tidligere lønkørsel.

Der gives således flere mulighedre for at kontrollere og opdage eventuelle fejl, så de kan korrigeres i tide.
 
Fleksibilitet og individuelle forhold
 

Fleksibiliteten i Lessor Løn sikrer, at de særlige forhold, som gælder i din virksomhed, også kan opsættes i Lessor Løn. Fleksibiliteten betyder, at Lessor Løn er velegnet til både de simple lønafregninger og til meget komplekse forhold.

 

Workflow- og projektstyring

Funktioner i LessorLøn

Automatisk finanskontering

Lessor Løn kan automatisk danne finanskonteringen i forbindelse med beregning af lønnen. Dermed får man sporing på alle transaktioner mellem løn og finans, og afstemninger vil kunne gøres mere enkelt.

Datostyring på oplysninger

Med datostyring er det enkelt at håndtere ændringer både frem og tilbage i tid. Det bliver enkelt at holde styr på individuelle forhold, da de kan indsættes i systemet på det tidspunkt, du får kendskab til dem. Skal løn justeres et givet antal måneder tilbage i tid? Er der nogle feriedage, som skal byttes til pension tilbage i tid? Er der fratrædelser eller overenskomsmæssige ændringer, som ligger et sted i fremtiden? Det hele kan meget enkelt styres med datoer, så der ikke er behov for løbende at jonglere med så mange individuelle forhold. 

Automatisk korrektur og regulering

En effektiv korrektur og reguleringsfunktion betyder, at bliver man først bekendt med reguleringer, efter de er trådt i kraft, kan de indtastes med tilbagevirkende kraft, og systemet beregner automatisk den korrekte løn.

Individuel styring

Der er gode muligheder for at lave individuel styring af løn og aftaler på alle områder, bl.a. via lønelementtillæg. Det betyder, at du nemt kan håndtere individuelle aftaler, tillæg med individuelle tekster, løntrin, perioder og meget mere.  

Styring af overenskomster

LessorLøn kan håndtere private og offentlige overenskomster. Der er mulighed for at styre et ubegrænset antal overenskomster, individuelle forhandlingsområder, aftaler og lønklasser. Er det blot pensionen, der ændrer sig for en given gruppe, kan pensionen på lønklassen, der er tilknyttet aftalen, ændres.

Prøveberegning inden endelig lønkørsel

Inden den endelige lønkørsel kan der laves et ubegrænset antal prøveberegninger. Ved en prøveberegning er det muligt at se alle lønlinjer på medarbejderen samt finanskontering, fraværsregistreringer, betalinger, anmærkninger og ”logiske fejl”. Derved kan eventuelle fejl elimineres inden den endelige lønkørsel. Der kan også anvendes en prøvekørsel i forbindelse med oprettelsen af en ny medarbejder, ved korrektur tilbage i tid, eller når andre specielle forhold gør sig gældende.

Anvender du Dynamics AX eller Dynamics 365 Finance and Operations?

Anvender du Dynamics AX eller Dynamics 365 Finance and Operations, så kan vi ligeledes anbefale dig at kigge nærmere på løn-systemet Lessor Payroll, der er specielt udviklet som en integreret del af henholdsvis Dynamics AX eller Dynamics 365 F&O. Læs om Lessor Payroll eller tag en dialog med os om fordele og ulemper.

Læs også om lønsystemet Lessor Payroll 

Til Dynamics 365 Finance og Dynamics AX

Vælger man Lessor Payroll ligger lønsystemet som en integreret del af ERP-løsningen (i modsætning til LessorLøn). 
Lessor Payroll findes til ERP systemerne
Dynamics 365 Finance og Dynamics AX og i nogle tilfælde til Dynamics 365/NAV. Læs mere om Lessor Payroll her.

Altid kompetent og hurtig assistance fra vores lønteam

Hos Microsolutions finder du et team på fire dedikerede og kompetente lønkonsulenter. Lønteamets mangeårige erfaring med Lessor til lønadministration, lovgivningen og overenskomster danner et godt grundlag for at kunne rådgive og hjælpe virksomheden med lønadministration.

Hurtig Assistance

Som kunde kommer du nemt i kontakt med lønteamet. I kritiske situationer er det altid muligt at få hjælp inden for kort tid. Med erfaring fra den anden side af skrivebordet ved vores lønkonsulenter, hvad det betyder at sætte kunden først.

 

 

Tidsregistrering, HR og finans

Teamet tilbyder desuden også assistance inden for nogle af de områder, som er tæt forbundet med lønbogholderiet, herunder finans, tids- og jobregistrering samt HR

Interesseret i at vide mere?

Tag fat i os for en uformel samtale om mulighederne med Lessor Løn eller Lessor Payroll

Vi tager gerne en uforpligtende drøftelse af, hvilke muligheder der er med Løn fra Lessor eller for support til eksisterende løsninger. 

Vi er klar til at hjælpe dig videre. 

 

.

Kontakt

Vil du vide mere om mulighederne med et system til løn, så tag kontakt til os. Vi står til rådighed for en demo, pris eller blot en uforpligtende dialog. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.