Løndokumentation

Dokumentationen anvendes i forbindelse med Lessor Payroll.

Løndokumentationen er et redskab til at få beskrevet alle de nødvendige processer for en lønbehandling også overfor ledelsen, bestyrelsen og revisionen. 

Med Løndokumentationen i hånden er det muligt for andre at overtage den kritiske lønadministration i forbindelse med sygdom eller uforudsete hændelser.

 

Overblik løndokumentation

Hold musen hen over områderne for indblik i hvad de indeholder.

Om Løndokumentation

 
  • Løndokumentationen anvendes med Lessor Payroll til Dynamics 365 Finance og Dynamics AX.

  • Med Løndokumentationen er hele lønprocessen i virksomheden dokumenteret overfor ledelse, bestyrelse og revision.

  • Med løndokumentationen kan en vikar varetage lønopgaverne i kritiske situationer.

  • Få også adgang til procestegninger og tjeklister, som er med til at skabe overblik i dagligdagen. 

  • Indeholder en komplet gennemgang af opsætningen af Lessor samt inkl. GDPR i løn-modulet.

løndokumentation

Tjeklister og procesdiagrammer

Dokumentation af lønprocessen
Anvend tjeklister samt procesdiagrammer i det daglige arbejde. De er en del af Løndokumentationen.

Indhold i Løndokumentationen

Microsolutions løndokumentation er en systematisk beskrivelse og dokumentation af hele lønprocessen, og er velegnet som dokumentation overfor ledelsen, bestyrelsen og revisionen.
Desuden kan Løndokumentationen, der bl.a. indeholder en tydelig procesbeskrivelse, anvendes af vikar ved sygdom og uforudsete hændelser.

Løndokumentation anvendes sammen med Lessor Payroll til Dynamics 365 Finance og Dynamics AX.

Alle processer dokumenteret

Alle data i materialet er tilpasset netop din virksomhed og angiver, hvor man præcist finder oplysninger, lige fra opsamling af tid og fravær, over hele processen med lønberegning, bogføring, indberetning til eIndkomst og pension, dannelse af betalingsfiler, samt afsluttende afstemning/rapportering. Kort sagt sikres dokumentation af hele lønprocessen.

Værktøjer til daglig anvendelse

Med løndokumentationen følger adgang til Microsolutions procestegninger og tjeklister, som med fordel kan anvendes i det daglige arbejde med løn.

 

Gennemgang af opsætning

Ved etablering af løndokumentationen gennemgås hele opsætningen af Lessor Payroll, og man får således et sæt friske øjne på den eksisterende opsætning. Samtidig gennemgår vi opsætningen af GDPR i lønmodulet sammen med dig.

Dokumentation ferie og fravær

Der stilles krav om at virksomheden kan dokumentere processen for fravær, dvs. når der anmodes om ferie, feriefridage, sygedage samt evt. barnets første sygedag. Denne proces vil være en del af løndokumentationen.

Kombiner med lønberedskab

Løndokumentation kan kombineres med en Lønberedskabsaftale, hvor Microsolutions tilbyder at træde til med kort varsel, såfremt der opstår en akut situation. Herved kan man udnytte den operationelle erfaring, som ligger i Microsolutions lønteam.

Ekspertteam indenfor Løn

I Microsolutions har vi et ekspertteam på tre specialister inden for løn, der er til rådighed for assistance til Lessor Payroll til både Dynamics 365 Finance og Dynamics AX. Lønteamet har i tillæg til løn også kompetencer inden for tidsregistrering, finans, HR og flere andre områder.

.

Kontakt

Vil du vide mere om løn med Lessor eller løndokumentationen, så tag kontakt til os. Vi fortæller gerne om både Lessor og løndokumentation. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.