Automatiseret håndtering af leverandørfakturaer i XAL

 

InvoiceFlow Light til XAL

InvoiceFlow Light til XAL er en automatiseret faktura workflow-løsning med integration til ERP-systemet XAL. InvoiceFlow Light tilbyder en effektiv håndtering af virksomhedens leverandørfakturaer og er nem at anvende for alle virksomhedens medarbejdere – fra enten PC eller mobil.

Løsningen er en nedskaleret version i forhold til den fulde “InvoiceFlow“, som markedsføres til Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX. Løsningen kan videreføres og opgraderes til den fulde version af InvoiceFlow ved evt. senere overgang til Dynamics 365 Finance and Operations. 

Godkendelses-workflow for leverandørfakturaer til Dynamics XALog C5

InvoiceFlow Light håndterer virksomhedens fakturaer automatisk. Systemet kan fordele fakturaer til godkendelse hos de rette personer og advisere dem via e-mail. InvoiceFlow understøtter alle typer fakturaformater; elektroniske såvel som papir og PDF.

Funktioner i løsningen

  • Integrerer til indgangsbog og godkendelseskladde i XAL via filhåndtering
  • Automatiseret kontering.
  • Konterer på omkostninger, projekt og anlæg.
  • Brugervenligt godkendelsesflow.
  • Håndterer alle gængse formater, elektroniske og papir.
  • Anvender OCR-behandling/indlæsning og Paperflow-løsning.
  • Betjenes via mobil-app eller PC-interface.
  • Håndtering af prokura.
  • Kan opgraderes til InvoiceFlow til Dynamics 365 FO.
InvoiceFlow også på mobile enheder- effektivt mobilt godkendelsesflow af indkøbsfakturaer med Dynamics 365 og Dynamics AX

Sådan spares der tid med InvoiceFlow

Overførsel til XAL

Løsningen InvoiceFlow markedsføres til Dynamics AX og Dynamics 365 Finance and Operations kunder. InvoiceFlow Light er begrænset på enkelte områder, og virker sammen med XAL sådan at fakturabehandlingen ikke sker i XAL men overføres via en csv-fil.

Systemet indeholder godkendelsesflow, og du får et komplet, digitalt revisionsspor på alle bilag.

Betjenes via PC eller mobil

InvoiceFlow kan anvendes fra både pc og fra mobile enheder. Det er derfor enkelt at godkende fakturaer hvor som helst og når som helst.

Automatisk ankomstregistrering

Der er mulighed for at automatisere modtagelsen af fakturaer, så de automatisk registreres i InvoiceFlow Light, inden de indlæses i XAL.

 

Automatiseret kontering og OCR genkendelse

Der kan  pr. kreditor opsættes regler for automatisk kontering samt udsendelse til godkendelsesflow. Samtidig er der mulighed for automatiseret afløftning af data via OCR genkendelse fra pdf-dokumenter, hvis det ønskes, og endelig er der mulighed for at importere direkte via OIOUBL og dermed opnå en automtiseret løsning.

Enkel anvendelse af godkendelsesflow

Automatiser godkendelsesflowet ved at sende fakturaer til elektronisk godkendelse hos de rette personer, der adviseres via e-mail. Du kan altid se, hvor langt i processen en specifik faktura er – og du kan nemt danne dig et overblik over, hvilke fakturaer, der mangler godkendelse og sende rykkere til de personer, der mangler at godkende faktura.

Oversigt XAL flow

InvoiceFlow-løsningen tilbyder fleksibilitet i modtagelsen og behandlingen af fakturaer. Nogle fakturaer går igennem en OCR-genkendelse, evt. med anvendelse af Bilagscan/Paperflow, mens andre modtages i et elektronisk format, der umiddelbart læses og genkendes af systemet. Dermed er det et minimum af virksomhedens fakturaer, som kræver manuel behandling. En brugervenlig workflow-løsning gør det nemt for brugere at godkende fakturaer, og kontering kan ske automatisk. Posteringer kan henføres til både omkostninger, projekter og anlæg, inden de indlæses i XAL/C5.

document icon - plus

Flere funktioner

Foreslår konti og dimensioner

MSA InvoiceFlow foreslår automatisk de konti og dimensioner, som en faktura kan bogføres på i økonomisystemet. Du slipper dermed for tidskrævende manuel registrering. Systemet giver også mulighed for at kontere en faktura direkte på et projekt. Det skaber overblik og
sikrer, at omkostningen konteres det rette sted med det samme.

Validering af data

I MSA InvoiceFlow får du værktøjer til enkelt og overskueligt at validere data og tilføje eventuelt manglende oplysninger på jeres fakturaer.

Momssikring

Med MSA InvoiceFlow er du sikker på, at moms registreres korrekt. Dermed kan I spare tid og ressourcer i forbindelse med fejlfinding og gennemgang af momsregnskabet.

Slip for ringbindene

MSA InvoiceFlow sørger for at arkivere alle bilag og al historik digitalt. Systemet stiller komplet revisionsspor til rådighed og logger automatisk alle oplysninger om alle handlinger udført på et bilag i forbindelse med godkendelse.

Godt overblik – real time data

Du kan finde fakturabilleder, vedhæftede filer og historik, i MSA InvoiceFlow, når du har brug for det. Fordi MSA InvoiceFlow bruger real time data fra jeres økonomisystem, er der ingen belastning på serverne til synkronisering.

Hurtigt i gang

Microsolutions håndterer hele implementeringsforløbet, sørger for at systemet sættes korrekt op – samt naturligvis at I får den nødvendige uddannelse i brugen af jeres nye løsning.

Uafhængig af anvendt databaseløsning

Løsningen kan anvendes ligegyldigt om man anvender Native, Oracle eller SQL-database.

Forskellen mellem Light og fuld version

Den væsentligste forskel mellem InvoiceFlow Light og InvoiceFlow til Dynamics 365 Finance and Operations er, at fakturadata overføres via en fil til XAL. De indscannede dokumenter vil derfor ligge i InvoiceFlow. Det medfører, at der vil være forskel løsningerne imellem.

Senere opgradering til Dynamics 365 FO

InvoiceFlow findes i udvidede løsninger til henholdsvis Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX. Din investering er derfor sikret og du kan frit vælge at opgradere hvis du skifter ERP til en af de pågældende løsninger.

Læs om invoiceFlow til Dynamics AX og Dynamics 365 Finance and Operations

 

Fra PDF til data i XAL

Pdf-fakturaer omdannes nemt til strukturerede data, som behandles i XAL. Det kan ske gennem samarbejdet med vores partner Paperflow (tidl. Bilagscan).

For yderligere omkring fortolkning og afløftning af data, kontakt os gerne.

Rosendahl Design Group har gode erfaringer
med InvoiceFlow til Dynamics AX

”Indførelsen af InvoiceFlow fra Microsolutions og senest Bilagscan (nu Paperflow, red.) har samlet set reduceret tidsforbruget ved håndtering af kreditorfakturaer med et sted mellem 50 og 70 procent”, siger Rosendahl Design Group.
”Det har betydet, at vi har kunnet klare en stigning i omsætningen på 25-30 procent uden at skulle ansætte flere medarbejdere.”

.

Kontakt

Vil du vide mere om InvoiceFlow til XAL, så kontakt os. Vi står til rådighed for en demonstration, prisangivelse eller blot en uforpligtende dialog. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.

[sg_popup id=61]