Microsoft Power BI

Microsoft Power BI 

– få overblik over dine data med rapporter og flotte visninger

Med intuitive opstillinger og visninger af dine data kan hele virksomheden hente værdifulde og forretningskritiske informationer. Med Power BI kan du kombinere data på tværs af visninger i dit ERP-system og kombinere data fra flere systemer. 


Hvad er Power BI

Med Power BI fra Microsoft bliver det enkelt at udtrække, bearbejde og kombinere data og præsentere dem i overskuelige og intuitive visninger. Det giver virksomheden og virksomhedens medarbejdere mulighed for at tilgå og kombinere relevante og forretningskritiske data, så de giver mening for den enkelte medarbejder. Det er desuden muligt selv at bestemme hvordan data skal vises og præsenteres – via tabeller, i søjlediagrammer, andre former for grafiske visninger eller de kan sættes sammen til såkaldte dashboards. Det er muligt at anvende predefinerede visninger eller man kan udvikle sine helt egne opstillinger med de data man finder relevante.

Power BI til Dynamics 365 for Finance and Operations

Hurtigt i gang med Power BI til Dynamics 365

Ønsker du at komme hurtigt i gang med skarpe visninger af data fra din Dynamics 365, så overvej den færdige Power BI løsning til Dynamics 365 fra Microsolutions. Med den får du et færdigt datawarehouse og relevante rapporter og oversigter – alt sammen med standarddata fra din Dynamics 365. Du vil med det samme kunne tage løsningen i anvendelse. Du har også mulighed for selv at bygge videre og tilføje andre datakilder eller du kan bede Microsolutions lave udvidelser. 

Læs om Power BI til Dynamics 365 for Finance and Operations.

Forskelle på Power BI Desktop og Power BI Service

Microsoft tilbyder to versioner af Power BI. Den ene under navnet “Power BI Desktop” og den anden “Power BI service”.

Power BI Desktop

Power BI Desktop er gratis og kan downloades fra Microsoft og installeres på din PC. Power BI Desktop anvendes typisk til at opstille rapporter, definere oversigter, visuelle grafer og visninger samt kombinere datakilder m.v. Hvis man kun er en eller få brugere i en organisation kan man muligvis nøjes med Power BI Desktop versionen.

Power BI Service

De rapporter, der udvikles i Power BI Desktop deles typisk med andre via Power BI Service, som er et betalt program. Vi anbefaler alle større organisationer at anvende Power BI Service.

Læs om licensiering af Power BI til Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations her.

Vil du høre mere om muligheder og priser, så kontakt Microsolutions.

Power BI Desktop vs. Power BI Service

Visninger på forskellige typer enheder


Bedre indblik til at træffe de rigtige beslutninger

Kombiner data fra flere systemer

Hurtigt i gang på en valid platform

Power BI integrerer godt med Dynamics 365

Få overblik til at træffe beslutninger

Med Power BI kan du hurtigt komme i gang med en business intelligence løsning, som kan give dig værdifuld viden om din forretning på udvalgte områder. Se også Microsolutions standardpakke til Dynamics 365, som du hurtigt kommer i gang med. Power BI er konstrueret så det nemt taler sammen med både Microsoft Dynamics 365, Office-pakken samt tilgå data i helt andre databaser. Power BI kan desuden med fordel kombineres med andre services fra Microsoft herunder PowerApps og Microsoft Flow. Microsolutions er gerne behjælpelig med at vejlede om muligheder.

Spørg Microsolutions om Power BI

 

I Microsolutions tilbyder vi kompetencer inden for både Power BI og Microsoft Dynamics 365. Vi har vores egen løsning der passer til standard Dynamics 365 og vi kender allerede data og tabelstrukturer i Dynamics 365. Du kan derfor med fordel hente værdifuld viden om din kommende Power BI-løsning hos Microsolutions.

Tag en uforpligtende dialog med Microsolutions og hør om mulighederne. Ring til os på telefon +45 7560 2480 eller udfyld formularen herunder.