Dynamics 365
for Finance and Operations

Dynamics 365 for Finance and Operations giver fleksibilitet

Få frihed til at vælge netop de applikationer, som din virksomhed har behov for med ERP-løsningen Dynamics 365 for Finance and Operations. Løsningen binder virksomhedens forretningskritiske applikationer elegant sammen, og kan tilpasses netop din virksomheds behov. Få en løsning, der understøtter din virksomheds processer, og bidrager til at gøre virksomheden agil og konkurrencedygtig.

Hvad er Dynamics 365 for Finance and Operations?

Dynamics 365 for Finance og Operations er en Cloud-baseret ERP-løsning. Som virksomhed udvælger man selv hvilke applikationer og elementer i løsningen man ønsker at benytte.  Dynamics 365 for Finance and Operations er afløseren for Microsofts tidligere ERP-platform Microsoft Dynamics AX (tidl. Axapta).

Dynamics 365 for Finance and Operations er en meget anvendt ERP-løsning med både bred og dyb funktionalitet. Løsningen indgår som en væsentlig del af Dynamics 365-suiten. Det betyder at funktionalitet kan suppleres og integreres med andre elementer fra Dynamics 365 suiten, herunder Dynamics for SalesDynamics 365 for Talent og Dynamics 365 for Field Service m.fl.

Udestående hos kunder i Dynamics 365 for Finance and Operations

ERP som Cloud-løsning

Automatiske opdateringer.
Nem op- og nedskalering af din løsning.
Mindre investeringer i hardware.

Mindre lagringsbehov

Alle data lagres i skyen. 
Sparer serverplads.
Sparer ressourcer til vedligehold.

Del viden

Del viden på tværs af landegrænser.
og på tværs af funktioner.
Få bedre agilitet ved at anvende hele spektret
af Dynamics 365 løsninger sammen.

Forside Dynamics 365 for Finance and Operations

Rundt om Dynamics 365

Dynamics 365 er baseret på månedlige abonnementer pr. bruger. Det betyder at du nemt kan udvide brugerantal og senere igen permanent, eller sæsonbetonet, vælge at nedskalere antal brugere.

Du får adgang til visuelle oversigter i applikationen. Med Power BI er der desuden mulighed for selv at definere visninger og sammensætte data på tværs af datakilder. Få værdifuld viden og kom hurtigt i gang med Microsolutions færdige Power BI løsning til Dynamics 365.

Sikkerhedsmæssigt er Dynamics 365 helt i top. ERP-løsningen er hostet i Microsofts cloud på en Azure-platform. Du har adgang til en række overvågningsværktøjer og kan hurtigt reagere i tilfælde af eventuelle trusler.

Rollebaserede arbejdsområder giver effektivitet i hverdagen og tilbyder intelligent automatisering af daglige processer. Din virksomhed bliver simpelthen mere effektiv med de rette værktøjer.

Overblik Dynamics 365 for Finance and Operations

Effektiv logistik

Få en komplet understøttet proces fra en ordre optages og til den leveres til kunden; fra eftersalg til service bidrager løsningen med styring og overblik og underbygger et eventuelt reklamationsforløb. Medarbejderne får værktøjerne til at yde den optimale kundeservice til kunden. Avancerede funktioner til warehouse management underbygger effektivt pluk og forsendelsesprocesserne.

Få et 360 graders overblik af din forsyningskæde på tværs af lagersteder og transportformer.

Microsolutions er klar til at bistå med vejledning inden for avanceret logistik og warehouse management. Læs også om vores tillægsløsninger til Dynamics 365 – bl.a. på logistikområdet.

Logistik og WMS til Dynamics

Produktionsperformance Dynamics 365 for Finance and operations

Produktionsoverblik

Dynamics 365 understøtter effektivt hele din produktion. Ligegyldig om din virksomhed producerer i serier eller efter ordre, evt. med individuelle konfigurationer. Er du inden for fødevarer, medico, kemi eller plastic, dvs. arbejder med en procesorienteret produktionsmetode, kan Dynamics 365 også understøtte produktionen.

Læs om produktionsstyringen i Dynamics 365 for Finance and Operations.

Microsolutions er klar til at hjælpe dig, også med henblik på hvordan du bedst udnytter de seneste teknologiske muligheder og Industri 4.0 eller integrerer til andre løsninger og MES-systemer. Tag fat i os for en uforpligtende dialog.

Dynamics 365 i Microsolutions

Microsolutions konsulenter besidder indgående viden om funktioner og arkitektur i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Vi har over de seneste år samlet erfaring fra adskillige implementeringer af løsningen både i Danmark og udlandet af Dynamics 365. Det giver din virksomhed sikkerhed for, at få en gennemtænkt og solid løsning, der skaber værdi. Vi er stolte og ydmyge overfor vores langvarige kundeforhold. Vi bestræber os på at være en agil, tilgængelig og proaktiv samarbejdspartner. Du kan altid stole på fagligheden i den rådgivning som vi leverer.

Microsolutions tilbyder at styre og gennemføre jeres Microsoft Dynamics 365 projekt fra start til slut. Vi tager udgangspunkt i vores velafprøvede projektmetode  og vi fungerer som sparringspartner under hele forløbet. Efter endt implementering står Microsolutions til rådighed med den fornødne driftssupport – tilpasset din virksomheds behov.

Kontakt

Vil du vide mere om mulighederne med Dynamics 365, så tag fat i Microsolutions. Vi vil gerne høre om dine behov og give input til hvordan du kan komme videre.

Udfyld formular herunder eller kontakt os på telefon +45 75602480.