En karriere som Dynamics 365 arkitekt med fokus på videreudvikling af dine komptencer

Arkitekter Dynamics 365 Finance and Operations

21-06-2022, Brøndby eller Horsens

Vi søger markedets bedste Dynamics 365 arkitekter – gerne med fokus på et specielt område og med erfaring inden for Dynamics 365 Finance og/eller Dynamics 365 Supply Chain. Med mange nye og spændende projekter på Dynamics 365 Finance and Operations søger vi dig, som både har en passion for Dynamics 365 og kan lide at inspirere kunderne.

Stillingerne er med udgangspunkt i Horsens eller Brøndby.

Det søger vi hos dig

Det tilbyder vi

Microsolutions ledestjerner

Microsolutions ledestjerner

Microsolutions har taget hul på en ny strategi. I strategien er vores fem ledestjerner i fokus (se til venstre). Det er vores fem fokusområder, som guider os – og som vi arbejder efter. Det betyder, at vi i vores dagligdag sætter omhu og kærlighed og det enkelte individ i centrum. Med udgangspunkt i individet understøtter vi både den personlige udvikling og faglige styrke og understøtter hinanden i at nå målene og skabe den ideelle organisation til glæde for både medarbejdere og kunder. 

Spændende Dynamics 365 projekter

Vi har mange nye og spændende projekter og søger løsningsarkitekter til Dynamics 365, der med passion og et stærkt og bredt indblik i funktionalitet og arkitektur, kan være med til at sætte dagsordenen.

Ny strategi

Vi har søsat en ny strategi, som sigter mod at blive den mest attraktive partner i markedet. Det sker bl.a. med ansættelsen af helt nye (men alligevel kendte) – og  komptente C-level ledere . Læs om strategien her. 

Agile metoder

Vi har igangsat en omfattende agil transformation, og det ville være fedt, at få dig med på holdet i denne fase. Du får lejlighed til at bidrage og du får adgang til at opsamle viden og værdi og udvikle dine kompetencer yderligere.

Microsolutions Academy

Vi har taget hul på et nyt kapitel af vores Academy, hvor vi i den kommende periode har fokus på de bløde værdier, såsom facilitering, forandringsledelse og præsentationsteknik.

Procesværktøj 

Vores procesværktøj kommer også i spil, så vi vil komme til at arbejde intensivt med forbedring af processer hos vores kunder. 

Vi vil rigtig gerne tale med dig

Vi satser på at samle nogle af de bedste folk i markedet, så undlad ikke at tage en dialog med os. Vi vil meget gerne i dialog med dig.

Microsolutions nye 3-årige strategi

Interview med CEO Claus Brønd Larsen

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO.  

Virksomhed i udvikling

Vi er en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Vi har for nyligt etableret et C-level lederteam med dygtige og erfarne ledere. Samtidig har vi taget fat i vores nye 3-års strategi, hvor der er stor fokus på at skabe den ideelle arbejdsplads. Læs om nogle af elementerne i strategien her. Vi synes selv, at vi har skabt et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til den enkeltes udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til direktør Claus Brønd Larsen på telefon +45 30842482. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Udfyld også gerne nedenstående formular og vedlæg dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.