Solution Architects Dynamics 365
Finance and Operations

Er du vores nye Solution Architect?

21-07-2021, Brøndby eller Horsens

Vi søger solution architects inden for  Dynamics 365 Finance and Operations. Vi har mange spændende nye projekter og har derfor brug for flere dygtige løsningsarkitekter til vores engagerede og fagligt kompetente teams i Horsens eller Brøndby. 

Personprofil med hjertet på rette sted

Spændende projekter
Dynamics 365

Vi har mange nye projekter, og specielt til Dynamics 365  søger vi løsningsarkitekter med godt indblik i funktionalitet og arkitektur, men hvis du ønsker at arbejde med Dynamics AX, er der også mulighed for det.

Som løsningsarkitekt hos Microsolutions, vil du blive en vigtig og central del af projekterne fra idefase og analyse til implementering og idrifttagning.

Vi skal bruge løsningsarkitekter, der mestrer at tale med kunder. Det er væsentligt, at du kan være med til at demonstrere løsningerne og deltage i hele presales-forløbet.

 

 

Det søger vi hos dig

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO.  

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur, hvor vi lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Personligt ansvar

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til direktør Claus Brønd Larsen på telefon +45 30842482. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. Vedlæg gerne dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.