ERP-Konsulenter
til Dynamics 365 Finance & Operations
og/eller Dynamics AX

Er du vores nye ERP-konsulent?

01-03-2024, Brøndby eller Horsens 

Vi søger ERP-konsulenter til både Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX. Vi har mange spændende projekter og har derfor brug for flere dygtige konsulenter til vores engagerede og fagligt kompetente teams med udgangspunkt fra enten Brøndby eller Horsens. 

Personprofil med hjertet på rette sted

Arbejder du som konsulent eller har ambitioner om det?

Ligegyldig om du er erfaren konsulent eller ønsker at blive det, så kan en karriere hos Microsolutions være interessant.  

Har du allerede en stilling som konsulent indenfor Dynamics 365 Finance and Operations eller Dynamics AX? Så er dette en karrierevej, hvor du får adgang til videreudvikling fagligt og personligt. Vi tilbyder, sammen med dig, at ligge en plan for, hvordan vi sammen sikrer din udvikling. Vi vil gerne bidrage til, at du får succes med dine opgaver.

Ønsker du at blive ERP-konsulent? Din baggrund kan f.eks. være inden for revision, økomomi-funktion eller indenfor produktion eller logistik. Vigtigt er det, at du har god forståelse af virksomheders  behov og processer suppleret med solid erfaring som bruger af Dynamics AX/D365. Vi giver dig redskaberne til, at du kan videreudvikle dig og dermed få et godt udgangspunkt for en karriere med nogle af markedets mest efterspurgte ERP-løsninger.

Det søger vi hos dig

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO  og Dynamics AX.

Virksomhed i udvikling

Vi er en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Vi har for nyligt etableret et C-level lederteam med dygtige og erfarne ledere. Samtidig har vi taget fat i vores nye 3-års strategi, hvor der er stor fokus på at skabe den ideelle arbejdsplads. Læs om nogle af elementerne i strategien her. Vi synes selv, at vi har skabt et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til den enkeltes udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Personligt ansvar

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere?

Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til Head of Talent Management Marianne Herguth Hoffmann på telefon +45 5075 3012.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. Vedlæg gerne dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.