Tillægsløsninger


  Dynamic App

  Reducer dine udviklings omkostninger til mobil datafangst med denne app til Dynamics AX. Udvid selv med egne App-sider til mobile enheder.
  Læs mere

   Dynamic OrderFlow

   Med MSA Dynamic OrderFlow kan du optimere processen fra ordren optages til ordre leveres hos kunden. Standard Dynamics AX kombineret med MSA Dynamic Orderflow får du maksimalt udbytte af ressourcerne i SupplyChain til lavest omkostning og med høj leverance sikkerhed.
   Læs mere

    GDPR

    MSA GDPR tillægsløsning kan anvendes til understøttelse af EUPersondataforordningen. Tillægsløsningen dækker alle versioner af Dynamics AX & Dynamics 365 Finance And Operations Enterprise Edition og er udviklet på standardfunktionalitet.
    Læs mere

     Integration Framework

     Med MSA Integration Framework kan du reducere dine udviklings omkostninger til Integrationer til eksterne systemer, EDI m.m. MSA Integration Framework, er et afprøvet og stabilt framework til programmering af vigtige system integrationer. Så du kan holde fri og stole på at integrationerne fungerer i din virksomhed.
     Læs mere

      InvoiceFlow

      Med MSA InvoiceFlow kan du reducere de administrative rutiner ved fakturahåndtering markant – og frigøre ressourcer i hele organisationen. MSA InvoiceFlow letter jeres interne arbejdsgange betydeligt gennem digital håndtering af alle typer fakturaer. Systemet understøtter hele processen fra I modtager en faktura til den er godkendt og betalt.
      Læs mere

       Lagerhotel , Afregning & Optimering

       Med MSA Lagerhotel , Afregning & Optimering kan du reducere dine omkostninger til fakturering af ydelser på lageret. MSA Lagerhotel, Afregning & Optimering – Kunde fakturering af lager- ydelser og lageroptimering på baggrund af opsamlet administrative og fysiske lagerhændelser.
       Læs mere

        Liquidity Budget

        Med MSA Liquidity Budget til Microsoft Dynamics AX får du et hurtigt og smart overblik over likviditeten i din virksomhed over en tre måneders periode – på tværs af regnskaber og valutaer. MSA Liquidity Budget håndterer åbne salgsordrer, indkøbsordrer, kreditor- og debitorposter, bevægelser på beholdningskonti, ændringer i kreditfaciliteter, salgs-, indkøbs- og finansbudget.
        Læs mere

         PDF & Print Management

         MSA PDF & Print Management er en tillægsløsning til Microsoft Dynamics AX, som automatiserer afsendelse af PDF rapporter og styrer opbygningen af filnavne og e-mail indhold. I standard Microsoft Dynamics AX er det muligt at sende en e-mail med en vedhæftet PDF af f.eks. fakturaer, når man vælger at udskrive disse. Desværre kan hverken navnet på den vedhæftede fil eller indholdet af mailen styres, hvilket ellers kunne fremme forståelsen for indholdet hos modtageren.
         Læs mere

          Sales & Campaign Price

          MSA Sales & Campaign Price skaber overblik over de aktive priskampagner igennem hele Salgsfasen og til tilbuddet accepteres. MSA Sales & Campaign Price er en overbygning til standard pris- og rabatstyring Dynamics AX. Med Priskampagne er det muligt, at få endnu større fleksibilitet, når din virksomhed opererer med kampagner, hvor pris- og mængde afviger fra de normalt gældende samhandelsaftaler. Løsningen indeholder et cockpit, der giver overblik de aktive priskampagner.
          Læs mere

           Sales Bonus

           Med MSA Sales Bonus kan du reducere dine omkostninger til styring af Bonus og Royalty. MSA Sales Bonus tager udgangspunkt i Dynamics AX standard funktionalitet for provision og for pris/rabat. Modulet adskiller sig fra standard provisionsberegning ved, at tage udgangspunkt i en vejledende salgspris. Samtidigt foretages en løbende bogføring af Bonus/Royalty, herunder hensættelse, for efterfølgende afregning. Bogføringen sker i forbindelse med fakturaopdateringen
           Læs mere

            Smart Reservation

            Med MSA Smart Reservation – Den intelligente løsning til reservering af varer. Med MSA Smart Reservation sikres maksimal udnyttelse af lagerbeholdninger og dermed minimal lagerbinding. Samtidigt optimeres leverancesikkerheden over for kunderne. Løsningen kan implementeres på alle versioner af Dynamics AX.
            Læs mere

             SolidWorks Integration

             Med MSA SolidWorks Integration kan du reducere tiden forbrugt på masterdata vedligeholdelse imellem SolidWorks og dit ERP system. Anvender du SolidWorks sammen med dit ERP system, så har vi værktøjet der kan hjælpe dig i hverdagen. Microsolutions A/S har sammen med kunder udviklet en integration mellem SolidWorks 3D CAD og Microsoft Dynamics AX.
             Læs mere

              VAT Validate

              Med MSA Momsnummer Validering reduceres den administrative byrde ved verifcering af kunders momsnummer, navn og adresse. Din virksomhed kan sælge varer eller ydelser uden moms til momsregistrerede virksomheder i andre EU-lande, når betingelsen om verifcering af køberens moms nummer og dets tilhørende navn og adresse er opfyldt.
              Læs mere