Kundeleverancer som opfylder alle(s) ønsker

Den 1. december 2023 startede Rifat Sahi Aggerholm som COO hos Microsolutions, og med sig bringer hun en solid erfaring inden for strategi, salg og leverance.

Rifat Sahi Aggerholm ny COO i Microsolutions

Rifat har mange års erfaring med praktisk talt alle aspekter af program, portefølje/engagement og projektledelse, både inden for vandfald og hybride og agile leveringsmodeller, hvor hun bl.a. har været ansvarlig for NNIT Project Excellence-rammen for Agile Projects.

Rifat Sahi Aggerholm er trådt ind i ledelsen af Microsolutions og medbringaer solid erfaring inden for strategi, salg og leverance.

Rifats primære fokus bliver en optimering af indsatsen i spændingsfeltet mellem den daglige drift og projektleverancerne. 

Både på den korte og den lange bane er det afgørende for Microsolutions, at medarbejdere og kunder trives med de processer og strategier, der er implementeret – og at alle har den samme forståelse af disses indhold og udførelse.

Microsolutions har et stærkt udgangspunkt, bl.a. inden for agile processer, og det vil Rifat i samarbejde med den øvrige ledelse udnytte til fortsat at skille sig positivt ud fra konkurrenterne på de væsentlige parametre.

Involvering på alle niveauer

Som leder lægger Rifat vægt på at være involverende i sit samarbejde med samtlige medarbejdere på tværs af niveauer og organisationsstrukturer:

”Når vi starter et projekt op, er det vigtigt at få input fra deltagerne og involvere dem i udformningen af de initiativer, vi sætter i gang. Er der fx noget, vi kan gøre anderledes og bedre? Dialogen skal holdes i gang, og der skal løbende samles op og tages hånd om de vigtige input. 

I en super travl hverdag gælder det om at prioritere indsatsen, og derfor er alignment så vigtigt for mig. Vi skal vælge den rette kurs og være enige om at bevæge os i samme retning. Så går det hele meget nemmere, og vi når længere. Selv om det kan lyde banalt er vores centrale succeskriterie fortsat levering til tiden og til budget.”

Alignment på tværs

For Rifat er det vigtigt at se på hele leveringsprocessen fra kontrakt til afslutning med kunden og sørge for, at de rette kompetencer er til rådighed. Det gælder om at skabe en positiv balance mellem det, virksomheden og medarbejderne har brug for. Derfor ser hun også frem til et tæt samarbejde med bl.a. Britta Ankerstjerne (CPO) om den faglige udvikling af medarbejdere:

”Der er behov for et tæt teamwork på tværs af de forskellige faggrupper, så vi skal have en løbende dialog om hvilke samarbejdsformer, metoder og kvaliteter, som skaber tilfredse kunder – og medarbejdere. Her gælder det igen om at høre den enkelte om, hvad vedkommende har brug for, og hvad der skal til for at løfte niveauet yderligere. Og det gælder både inden for soft skills og hard skills – den personlige udvikling og den faglige styrke.”

Project excellence

Microsolutions har konstant mange projekter i gang og endnu flere ventende i pipelinen. For at lykkes med det hele er det nødvendigt at være realistiske, se virkeligheden i øjnene og skabe alignment med kunden.

”Vi skal blive ved med at fokusere på kundens forretningsmæssige prioriteter og være fleksible, omfavne change og implementere agile tankegange. Så længe vi er i stand til at strømline processerne og projektoptimere i harmoni med vores strategi, vil vi også udvikle os som attraktiv samarbejdspartner”, fastslår Rifat Sahi Aggerholm.

Se ledige stillinger i Microsolutions her

Kontakt

Kontakt Rifat Sahi Aggerholm for mere information.
Udfyld formularen herunder – eller ring på telefon: +45 50 75 30 40.