"Rising Star" udvikler

Er du vores nye “Rising Star” i udvikling på Dynamics 365-platformen?

 

Ønsker du en attraktiv karrierevej indenfor udvikling og programmering i ERP-løsninger med den nyeste teknologi på Microsofts Dynamics 365 cloud platform?  

Dynamics 365 Finance and Operations er et cloud ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Opgaverne med udvikling på platformen er både udfordrende og spændende. Du vil opleve, at du er med til at gøre en forskel for vores kunder, og vi vil gøre vores til, at du udvikler dig og bliver en succes. 

Lokation: Horsens 

Processer, samarbejde og synergi ved ERP implementeringerERP

Om stillingen

Vores hensigt er, at du inden for et par år bliver virkelig skarp til udvikling af løsninger i Dynamics 365 Finance and Operations.

I Microsolutions leverer vi ERP-løsninger til mange kunder. Du vil indgå i vores udviklingsafdelings daglige arbejde. Gennem både  vejledning, kurser og peer-to-peer-oplæring vil du kunne tilegne dig færdigheder inden for Microsofts cloud platform. Det vil give dig  en ideel baggrund for en attraktiv karriere med udvikling af ERP-løsninger. 

Du vil i denne stilling opleve, at et behov hos kunder, hurtigt kan omsættes til løsninger og se, at du er med til at gøre en forskel for vores kunder.

En forudsætning for at få succes i stillingen er, at du interesserer dig for det bagvedliggende behov frem for kun at lave god kode.

Du vil i begyndelsen udføre arbejde internt, men på sigt indgå i samarbejde direkte med kunden.

Det forventer vi af dig

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring med programmering indenfor nogle af nedenstående områder. Du er den type person, der går til opgaven med gejst og entusiasme og du vil gerne lære mere.  Det er en fordel, at du har en viden om hvordan en virksomhed fungerer og at du interesserer dig for virksomheders forretningsgange. Det er samtidig vigtigt med en forståelse for, at kode kun er en del af den leverance, man som udvikler leverer. 

Krav og kompetencer

• 2-3 års erfaring med “Object Oriented Programming”
• Forstår koncepterne bag SOLID
• Kan anvende relationsdatabaser og DML (gerne SQL-Server og TSQL)
• Har arbejdet med cloud (gerne Azure)

Det er en fordel, men ikke et krav, at du..

• Kender Dynamics 365 Finance and Operations eller Dynamics AX
• Kan Java Script
• Kan anvende Visual Studio
• Har kendskab til CI / CD

Det tilbyder vi

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Du kommer til at indgå i team af kompetente medarbejdere, der
har mange års erfaring fra ERP-verdenen.

Vær med til at forme din stilling

Du er selv med til at forme din stilling i forhold til hvad du ønsker at specalisere dig inden for.

Det kunne f.eks være en specialisering indenfor integrationer, Dynamics 365 Finance and Operations tilretninger, forretningsforståelse, performance eller Business Intelligence (BI).

Forplejning 

Der er frokostordning og en morgenmad bestående af hjemmebagte boller samt  ingefærshots. Eftermiddagen forsødes af en snack. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

Derudover holder vi flere sociale arrangementer hen over året.

Sted

Arbejdsstedet er i Horsens (tæt ved stationen).

 

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX.

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur, hvor vi lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Kontakt

Lyder ovenstående interessant, så send os dit CV og et par ord om dig selv, eller tag en snak med Rasmus Andersen, der leder vores udviklingsafdeling på telefon: +45 26 87 24 82.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.