Finanskonsulent til Dynamics 365
Finance and Operations

Er du vores nye finanskonsulent

til Dynamics 365 Finance and Operations?

26-04-2024, Horsens

Vi har travlt med spændende opgaver og kundeprojekter inden for Dynamics 365 Finance and Operations, både i Danmark og internationalt. Vi har derfor brug for flere dygtige konsulenter med viden inden for finans. 

Hvis du har erfaring med Dynamics 365 for Finance and Operations – eller Dynamics AX – med fokus på Finans så læs videre. 

Stillingen er med udgangspunkt i Horsens. 

Personprofil med hjertet på rette sted

Arbejder du som konsulent eller har ambitioner om det?

Uanset, om du er erfaren finanskonsulent, eller du endnu ikke har afprøvet konsulentrollen, er der muligheder som finanskonsulent hos  Microsolutions. Vi søger en finanskonsulent med erfaring inden for finans/regnskab og stort kendskab til Dynamics 365 FO eller Dynamics AX.

Har du allerede en stilling som konsulent i Dynamics 365? 
Med erfaring som finanskonsulent i Dynamics 365 FO eller Dynamics AX  er der mulighed for en attraktiv karrierevej, hvor du får adgang til videreudvikling – fagligt og personligt. Vi har mange spændende projekter, og der er mulighed for sparring med vores øvrige finanskonsulenter (det gør vi i stor stil brug af), og vi vil stille rammerne til rådighed for, at du kan videreudvikle dig i flere retninger.

Har du erfaring med finans, men endnu ikke i konsulentrollen? 
Du har allerede et godt kendskab til opgaver og systemer i finansafdelingen, og du er måske endda superbruger i Dynamics 365 Finance eller Dynamics AX. Vi sørger for at klæde dig på og give dig den nødvendige ballast til konsulentrollen. Du vil således få muligheden for en karriere som konsulent og derigennem hjælpe andre virksomheder med deres udfordringer og anvendelse af ERP-systemet.

Det søger vi hos dig

Integrationer til Dynamics 365

Arbejdsområder

Eventuelle opgaver inden for andre områder af Dynamics 365 Finance and Operations eller Dynamics AX, hvor det er relevant.

Du kan forvente at spille en central rolle i projekterne fra idéfase og analyse til implementering og drift.

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX samt relaterede produktområder.

 

Vores værdier

Microsolutions værdier
Personligt ansvar

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder, og hvor der er plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Stillingen kan være en fuldtids- eller deltidsansættelse, afhængig af dine præferencer.

Der er frokostordning, og der er adgang til fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

Sted

Microsolutions har kontor i Horsens i den fredede Bastian-bygning.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere?
Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til CEO Claus Brønd Larsen på +45 30 84 24 82 eller cbl@microsolutions.dk 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. Vedlæg gerne dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.