Dynamics 365 Project Automation Service

Fra Dynamics 365 Project Service Automation til Better Together 

Vi ved, der er ændringer på vej for applikationen, men hvilke og hvordan de konkret implementeres, ved vi endnu ikke. En officiel udmelding om fremtiden for PSA applikationen fra Microsofts release wave 2 kan læses her.

Built on Common Data Service, the new project service solution will be released by Office in the third quarter of 2019. 
Our 2019 release wave 2 will build on this new project service and will deliver the Dynamics 365 Project Service Automation capabilities with Microsoft Project in a single experience. This will include capabilities such as bookings, sales, pricing, costing, time and expense capture, and approvals and project actuals. These capabilities will be packaged as a solution representing Dynamics Sales Extension for Projects. New customers will have the ability to build on these joint features at this time. We will be releasing an upgrade strategy for existing Project Service Automation customers after this new experience is available.” – Microsoft 09/09/2019

Gør projekterleverancer profitable med end-to-end service

 

Alle forretninger har behov for at skabe kunderelationer, men ikke alle forretninger har behov for og leder efter et fuldt integreret ERP system. Dynamics 365 Project Service Automation er til forretninger, der leverer kundevendte projektbaserede services. Applikationen hjælper med at tracke og arbejde effektivt med alle faser i et projekt fra booking, til planlægning af ressourcer og tidsregistrering. 

 

En end-to-end projekt og ressourcestyret applikation, der er vejen til profitable leverancer, leveret til tiden, inden for budget og med øget medarbejderproduktivitet.

 

Sådan fungerer Dynamics 365 Project Service Automation

Afspil video

Kundefokuserede projekter 

Administrer succesrige projekter med en forudsigelig og kundefokuseret leverancemodel.

At se tingene fra kundens perspektiv, og når en projektleverance afspejler de betingelser, der er aftalt, samt arbejdet og de udgifter, der er godkendt, bygger det stærke kunderelationer.

Visualiser omkostninger, ressourcer og indtægter for kunden og giv projektledere adgang til intuitive dashboards, hvor de kan gennemgå, overvåge og godkende omkostninger og tid, der påvirker leverancen.

Forudsig ressourcebehovet

Dynamics Project Service Automation kommer med en planlægningsmotor, der strømliner planlægningen med intelligent og realtids synlighed, så udnyttelsen af de fakturerbare ressourcer hele tiden anvendes optimalt i løbet af en projektleverance.

Planlæg hvor salgsindsatsen giver forretningen størst afkast med den indbyggede intelligens, der samler produkt og projektbaserede salgsmuligheder i et dashboard.

Samarbejd med kunden om tilbud, projektomfang og ressourcekrav og integrer direkte med Dynamic 365 Sales for at oprette projektkontrakter og spore aktiviteter på kunden.

Brug intuitive værktøjer 

Project Service Automation er nem at tilpasse, udvide og integrere til de apps og tjenester, der allerede bruges i dag. 

Servicemiljøet optimeres ved at automatisere processer på tværs af andre Dynamics 365 applikationer og tredjepartssystemer, så projekterleverancerne bliver mere profitable med en end-to-end service.

Øg servicepersonalets produktivitet og integrer Office 365 applikationerne for at projektholdet har de bedste forudsætninger for at arbejde sammen, også når projektleverancen ændrer sig, og der skal reageres hurtigt. Det kan hurtigt blive dyrt med ændringer, men det behøver det ikke. Indsend, godkend, behandl og afstem tid når som helst og hvor som helst, så kunden altid faktureres rettidigt.

Udbyg Dynamics 365 funktionalitet med et stort antal apps

Effektiv og fleksibel platform

Dynamics 365 består af både ERP-applikationer og Customer Engagement applikationer. Baseret på virksomhedens behov kan applikationer fra Dynamics 365 frameworket tilvælges og dermed supplere funktionaliteten og understøtte samarbejdet på tværs i virksomheden og i hele virksomhedens supply chain.

Få mere at vide om de forskellige applikationer og mulighederne ved at klikke videre fra figuren.

 

Vil du vide mere om Project Service Automation?

Ring til os på +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.