Power BI datawarehouse
til Dynamics 365 Finance and Operations

Power BI til Dynamics 365

Få en Power BI løsning med datawarehouse bygget på standardfunktionalitet i Dynamics 365 for Finance and Operations

Der medfølger færdige datadefinitioner / entiteter, så du nemt og hurtigt kan tage løsningen i anvendelse.

Hurtigt i gang med Power BI

  • Integreret med Dynamics 365 Finance and Operations
  • Færdige dataentiteter / definitioner til Dynamics 365.
  • Udvalg af færdige rapporter og visninger.
  • Nemmere udvikling af nye rapporter via de etablerede dataentiteter.
  • Grundig manual til anvendelse medfølger.
  • Kan med fordel anvendes sammen med Power BI Pro / Power BI Service eller Excel.
Power BI Datawarehouse

Anvend Microsolutions færdige dataentiteter til opbygning af dit eget datawarehouse i Azure SQL (BYOD). Entiteterne er defineret på baggrund af standarddata fra Dynamics 365 Finance and Operations og tilbydes inden for områderne: Salg, finans, indkøb, produktion og lager. De kan umiddelbart anvendes i Azure SQL til dit eget datawarehouse hvorfra rapporter og visninger nemt kan genereres uden at belaste Dynamics 365-databasen.

Anvend færdige dataentiteter 

Genvejen til en nemmere etablering og mere valid Power BI løsning 

Suppler standardvisningerne i Dynamics 365

Ønsker man at supplere  standardvisningerne i Dynamics 365 Finance and Operations med yderligere rapporter og visninger kan det med fordel gøres med Power BI.

Med Microsolutions definerede entiteter kan man på få dage være i gang med eget datawarehouse og et udvalg af  færdige rapporter og visninger.

Brug af dataentiteter 

Til en Power BI løsning anvendes normalt et datawarehouse hvorfra data til rapporter og visninger trækkes. Når der anvendes data fra et datawarehouse undgår man at belaste databasen i Dynamics 365 med tunge forespørgsler. Data i datawarehouset er ikke kopieret én til én fra Dynamics 365, men bygger på såkaldte dataentiteter. De består af definitioner af data som Microsolutions har verificeret, renset og behandlet inden de bliver lagt til anvendelse i datawarehouset. Det betyder, at data er lettere at anvende, og man får mere valide rapporter og visninger.

Dynamics 365 og samarbejde
Power BI standardløsning til Dynamics 365 for Finance and Operations

Data fra Dynamics 365 Finance and Operations vil i den færdige løsning overføres til virksomhedens eget datawarehouse hvorfra færdige visninger hentes til Power BI og kan distribueres og deles med andre brugere via mail, i skyen eller andre medier – eksempelvis SharePoint .

Hurtigt i gang med Power BI 

Til Dynamics 365 Finance and Operations

 

Visning af rapporter

Med baggrund i datawarehouset med de færdige entiteter, kan man udvikle og trække egne og tilpassede rapporter. De kan vises og analyseres i flere værktøjer, herunder Excel og Power BI eller de kan publiceres via mail, i skyen eller andre medier – eksempelvis SharePoint.

Kombiner data og services

Rapporter kan beriges og kombineres med data fra andre systemer. Funktionerne i Power BI kan desuden kombineres med andre services fra Microsoft herunder PowerApps og Microsoft Flow.

Microsolutions er gerne behjælpelig med at vejlede om muligheder.

 

Sådan kommer man i gang

I forbindelse med installation af Microsolutions Power BI entiteter afsættes der minimum én dag, hvor vi hjælper din organisation i gang med brugen af værktøjerne. Der udleveres en grundig manual sammen med værktøjerne, som man selv vil kunne anvende til at komme godt i gang. Afhængig af forkundskaber og ikke mindst ambitioner kan der tilføjes yderligere tilpasninger.  Microsolutions leverer gerne specielt tilspassede rapporter, eller du kan vælge blandt vores allerede udviklede rapporter. Eks. statistikker, balance m.m.

Microsolutions og Power BI

Microsolutions tilbyder dedikerede konsulenter indenfor Power BI. Microsolutions er desuden eksperter i Dynamics 365 og kender datagrundlaget i denne løsning godt. Det betyder, at vi har de bedste forudsætninger for at lave valide Power BI løsninger til netop disse applikationer.

Kontakt

Vil du vide mere om vores nøglefærdige Power BI-løsning og  hvordan den virker, så tag kontakt til os. Vi tager gerne en uforpligtende dialog. Kontakt os på telefon: +45 75 60 24 80 eller udfyld formularen herunder.