Lasernet

document

Lasernet

Lasernet by Formpipe

Microsolutions leverer og vedligeholder et stort antal Lasernet løsninger til Dynamics 365 og Dynamics AX. Lasernet er velegnet til at opsætte og distribuere forretningsdokumenter i netop det format og layout, som ønskes. Med Lasernet fra Formpipe er det enkelt at opsætte og vedligeholde forretningsdokumenter med et flot layout der er tilpasset netop din virksomheds designforeskifter. Samtidig bidrager Lasernet til en effektiv distribution af dokumenter og er derfor velegnet til at optimere processer. Spørg Microsolutions for yderligere oplysninger.


Kort om Lasernet til Dynamics 365 og Dynamics AX

  • Nem opsætning og ændring af design af forretningsdokumenter
  • Nem styring af linjer, kasser m.m. på  forretningsdokumenter
  • Giver et strømlinet og professionelt look.
  • Mange mulige formater, herunder XML, PDF, e-mail m.m.
  • Hjælper organisation mod en e-dokument kultur.
  • Tæt integration til Dynamics 365 og Dynamics AX.
  • Nem arkivering og genfinding af dokumenter.
  • Høj sikkerhed.
  • Læsernet behøver ikke opgraderes med Dynamics hvis forretningslogik ligger i Lasernet.

Nem omstilling

Etabler en omstillingsparat administration som hurtigt tilpasser sig nye kundekrav til forretningsdokumenter.

Lasernet til Dynamics 365 og Dynamics AX giver mulighed for at være omkostningseffektiv i mere end én henseende. Også opgraderinger kan blive nemmere, samtidig med at nyeste lovgivning omkring e-fakturering overholdes. Med Lasernet kan din virksomheds brand incl. logo og design på dokumenter ændres på få timer.

 

Lasernet Output

Med Lasernet har du mulighed for etablering af print management i den helt store skala samt at designe, konvertere og distribuere dokumenter som du ønsker det.

Med Lasernet Output Management kan din virksomhed organisere, konvertere og distribuere data fra mange forskellige kilder, applikationer og systemer. Integrér jeres Lasernet-løsning med eksisterende IT-applikationer, og få en let overgang fra arbejds-og papirtunge processer til elektronisk dokumenthåndtering med Lasernet.

Levér forretningsdokumenter i et format og et layout, som dine modtagere ønsker – herunder XML, OIOUBL, PDF, e-mail, papir m.m.

Det er også velegnet i større it-miljøer. Log på og find dokumenter på forskellige Lasernet-servere, og få kontrol over offentliggørelsen af nye designs og dokumenter med stor præcision.

Opbyg en Lasernet-løsning, der passer til din virksomhed. Lasernet er modulopbygget software, der kan tilpasses jeres krav og udfordringer i forhold til output, formater ovs.

Lasernet Input Mangement

Bliv fortrolig med nogle af de stærkeste funktioner indenfor input management software med Lasernet, og læs mere om hvordan din virksomhed kan arbejde med forretningsdokumenter og data fra både kunder, partnere og leverandører på en helt ny måde.

Træk relevante data ud fra dokumenter, eller importer dokumenterne elektronisk ind i Dynamics AX eller Dynamics 365 eller andre af virksomhedens løsninger. Med Lasernet Input Management får din virksomhed en stærk kompatibilitet med scannere og andre optagelsesenheder og kan også importere andre elektroniske formater.

Din Lasernet Input Management løsning kan let opgraderes med de rigtige output-moduler, så din virksomhed får adang til en komplet input- og output managment løsning, der giver mulighed for at strømline, konvertere og kommunikere alle indkommende og udgående forretningsdokumenter.

Få hjælp og rådgivning om Lasernet

Microsolutions har i en årrække været partnere med Lasernet og har stor erfaring med opsætning og udnyttelse af Lasernets funktioner. Spørg Microsolutions til råd hvis du ønsker assistance til at forbedre både udseende og flow/effektivitet omkring dine forretningsdokumenter.


Kontakt

Vil du vide mere om Lasernet, så udfyld nedenstående formular eller tag fat i os på telefon +45 7560 2480.