Samarbejdspartnere

Hos Microsolutions fokuserer vi på det, vi er bedst til, nemlig vores dybe kompetence Microsoft Dynamics AX & Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.


Microsolutions er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket forpligter os til at levere optimale løsninger indenfor vores kernekompetence; Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Dynamics AX.

Vi har opnået status som Microsoft Gold Certified Partner på baggrund af vore mange Dynamics 365 certificeringer, erfaring og høje kundetilfredshed.

Consignor hjælper store såvel som små virksomheder med deres forsendelsesproces ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at afsende ordrer til kunder. Consignor udvikler og sælger Delivery Management (DM) software, som omfatter alle stadier af forsendelse og levering på én platform, så kunderne får en integreret og bæredygtig leveringsløsning. Software platformen indeholder verdens største transportør bibliotek. Det betyder, at Consignor kan forbinde virksomheder med lige nøjagtigt den transportør, de har brug for.

Consignor platformen håndterer over 100 millioner forsendelser om året, og gør det muligt for mere end 10.000 kunder at vælge den bedste løsning for deres forsendelser, uafhængig af transportører, ERP-systemer eller e-handelsløsninger. Consignors kundeportefølje spænder fra små nystartede webshops til massive 3. parts logistikvirksomheder.

FormPipe er en markedsledende software leverandør inden for ECM (Enterprise Content Management). ECM er en betegnelse for de forskellige teknologier, produkter og systemer, som bruges til at opfange, behandle, arkivere og levere forretningsdokumenter på en systematiseret og kontrolleret måde.

Microsolutions forhandler og servicerer FormPipe’s produkt LaserNet Output Management til Microsoft Dynamics AX, som giver professionelle dokumenter og effektiv distribution via print, fax, e-mail, XML og EDI.

Læs mere om LaserNet og FormPipe.

Tasklet Factory udvikler mobile software løsninger til Microsoft Dynamics AX, herunder blandt andet Mobile WMS, som supporterer alle gængse lagerfunktioner og Mobile Sales, som er det oplagte produkt til dig, der vil kunne modtage og behandle ordrer på landevejene.

Læs mere om Tasklet Factory her.

Lessor har leveret lønløsninger til små, mellemstore og store virksomheder siden 1972. I dag benytter mere end 27.000 danske og 1.500 internationale virksomheder en eller flere løsninger fra Lessor.

Blandt Lessors produkter er Lessor Payroll til Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365 Finance and Operations, som er en effektiv og fleksibel løn-løsning, der er fuldstændig integreret i både Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics 365.

Læs om Lessor Løn / Lessor Payroll her.

TARGIT udvikler Business Intelligence-løsninger til blandt andet Microsoft Dynamics AX.

TARGIT Business Intelligence bruges af mere end 376.000 brugere fordelt på 5.200 kunder i hele verden.

Læs mere om TARGIT Business Intelligence her.

AMC Consult er udvikler af og specialist inden for bank integration til ERP-systemer, herunder Microsoft Dynamics AX.

AMC Banking er hurtigt og nemt at implementere og det understøtter adskillige banker i Europa, og nye tilføjes konstant.

Læs mere om AMC Banking her.

Digitalisér dine eksportprocesser
MED ClearView Trade’s UNIKKE IT PLATFORM, EKSPORTPORTALEN.DK, GØR VI DET NEMT AT EKSPORTERE VARER OG SÆNKER SAMTIDIGT DINE TRANSAKTIONSOMKOSTNINGER.

Microsolutions samarbejder, som den eneste Dynamics AX partner, med ClearView Trade om at anvende data i Dynamics AX/Operations for digitalisering af papirgangene til Eksport. Har virksomheden mange eller store eksportordrer, vil denne proces kunne digitaliseres og simplificeres – det giver en langt hurtigere fortoldningsproces, minimere risici og er langt mere kost besparende, alt i én forretningsgang.

Det er muligt, at overføre data automatisk fra Dynamics AX/365 Operations. Sammen med ClearView Trade tilbyder vi standardintegration til Microsoft Dynamics AX/D365 Operations.

ERP-data kan overføres på ordre- og/eller følgeseddelsniveau. Ordrer og følgesedler bliver synlige i forsendelsesmenuen og du kan herfra arbejde,  samle eller splitte dine ordrer i forskellige leverancer og transporter.

Den indbyggede forretningslogik fra ClearView Trade hjælper dig i processen.

Eksportportalen er en Internetbaseret handelsplatform og med en ClearView Trade’s portalløsning,  kan du komme i gang på 5 minutter. Eksportportalen hjælper dig igennem alle de trin du skal bruge til at eksportere dine varer. Dine arbejdsgange optimeres og dine dokumenter valideres, så du undgår forsinkelser, fejl og unødvendige udgifter.

Du kan læse mere om ClearView Trade’s Eksportportal her eller kontakte Lene Sørensen, hvis du vil hører mere om Eksportmodulet anvendelse.