Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations – old

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise edition


En skræddersyet ERP-løsning
Microsoft Dynamics 365 binder jeres forretningskritiske applikationer elegant sammen i en skræddersyet ERP-platform. Vi kan naturligvis rådgive jer, så I får den løsning, der bedst matcher jeres ønsker og behov.

Kom med i skyen – cloud-baseret ERP
Microsoft Dynamics 365 forener ERP og CRM funktioner i en række nye, specialudviklede applikationer, der hjælper med at styre og styrke jeres forretningskritiske funktioner. Systemet er cloud-baseret, hvilket betyder, at I nemt kan skalere løsningen efter jeres behov.

Adgang til viden i realtid
Med Microsoft Dynamics 365 får I adgang til viden i realtid – det er nøglen til at forstå jeres kunder og giver stærke forudsætninger for at træffe beslutninger på basis af opdaterede data.

Mindre lagringsbehov
Med Microsoft Dynamics 365 ligger data i skyen – og I behøver derfor ikke længere at lagre enorme mængder data lokalt. Det sparer serverplads og ressourcer i IT.

Øg effektiviteten
Microsoft Dynamics 365 giver jeres medarbejdere unikke muligheder for at dele viden på tværs af organisationen. Samtlige medarbejdere får i Microsoft Dynamics 365 adgang til lige netop den viden og de værktøjer de skal bruge. Gevinsten er større produktivitet, dybere indsigt og agilitet alt efter jeres behov.

Højt sikkerhedsniveau
Microsoft Dynamics 365 har indbygget adgangskontrol til alle apps, hvilket giver et højt sikkerhedsniveau i hele løsningen.

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operation får såvel produktions-, logistik- som grossistvirksomheder mulighed for en komplet løsning med stor bredde. I får en ERP-platform, der hænger sammen fra I optager en ordre til I leverer den hos kunden; fra eftersalg til -service samt styr på eventuelle reklamationer.

Microsoft Dynamics 365 forener CRM og ERP-kapacitet ved at levere nye specialbyggede applikationer til at hjælpe med at styre specifikke forretningsmæssige funktioner, herunder:

  • Salg
  • Kundeservice
  • Field Service Operations
  • Project Service Automation
  • Finans
  • Marketing

Medarbejderne licenseres efter de funktioner, som de anvender. Det giver jer mulighed for at give flere brugere adgang til systemerne.

Med Dynamics 365 for Finance and Operation får I en integreret platform til Dynamics AX, Office 365, Azure infrastruktur eller andre 3. parts applikationer, alt via en Common Datastruktur, som gør det muligt at integrere og dele data.

Jeres medarbejdere får mulighed for at levere et dybere niveau af vertikal og business proces ekspertise. Det kan være med til at øge jeres agilitet og konkurrenceevne.

Alle vores tillægsløsninger kan leveres til Dynamics 365 for Finance and Operation, og vi står naturligvis til rådighed med rådgivning om løsninger, der matcher jeres ønsker og behov.