Ledelse

Microsolutions' ledelse udgør samlet mere end 60 års erfaring inden for Dynamics AX, ERP- og Microsoft-verdenen


Ledelse

Claus Brønd Larsen

CEO, Partner

Claus B. Larsen har arbejdet med Dynamics AX som udvikler, konsulent og projektleder i over 18 år, og var med til at implementere de første projekter på Axapta 1.5 i Damgaard Consulting.
Email: cbl@microsolutions.dk
Mobil: +45 3084 2482

Ledelse (Udvikling & Teknik)

Dan Rasmussen

CTO, Partner

Dan E. Rasmussen har arbejdet med Dynamics AX som udvikler, tekniker og projektleder i over 17 år, og var med til at implementere de første projekter på Axapta 1.5 i Damgaard Consulting.
Email: der@microsolutions.dk
Mobil: +45 3084 2483

Salg

Kontakt Lene

Lene Sørensen

Salgschef

Lene Sørensen har mere end 20 års erfaring indenfor for salg, forretningsudvikling samt markedsføring af IT og ERP løsninger, hvor hun har samarbejdet med førende og anerkendte internationale virksomheder indenfor forretningskritiske løsninger til B2B. Lene har en meget bred profil indenfor IT løsninger, og har igennem tiden oparbejdet erfaringer med de fleste ERP og ERP relaterede applikationer og hun arbejder primært med Forretningsudvikling, Salg og Markedsføring.
Email: lso@microsolutions.dk
Mobil: +45 3084 2487

Salg

Kjeld Simonsen

Projekt- & Kundechef

Kjeld Simonsen startede sin karriere som IT-chef, hvor han i tæt samarbejde med Logistik-afdelingen implementerede XAL og senere ansat som systemchef hos forskellige leverandører. Kjeld har som projektleder gennemført adskillige store AX-projekter inden for Handel & Logistik. Hans store interesse er Handel & Logistik og han har udviklet flere tillægsløsninger til AX, for at optimere processerne. Kjeld har en teoretisk baggrund i en mini MBA.
Email: ksi@microsolutions.dk
Mobil: +45 3084 2481