Ledelse

Microsolutions ledelse:
Erfarne kompetencer, der sætter kunderne først.


Ledelsen i Microsolutions repræsenterer både dyb og bred erfaring indenfor ERP- og virksomhedsløsninger med fokus på Microsoft Dynamics 365 produktlinien og Dynamics AX. Ledelsen i Microsolutions er garanter for, at du får den bedst mulige løsning til din virksomhed kombineret med en unik service. Læs mere herunder, og tag gerne kontakt for en uforpligtende dialog.

Ledelse

Claus Brønd Larsen

CEO, Partner

Daglig leder af Microsolutions. Fokus på forretningsudvikling i alle kundeprojekter. Med en baggrund som erfaren konsulent og udvikler i Dynamics-suiten, tilbyder Claus en dyb viden om hele produktporteføljen i Microsolutions. Claus var i sin tid med til at implementere de allerførste projekter på Axapta, den oprindelige forgænger til Dynamics AX/Dynamics 365.
________________
 
Email: cbl@microsolutions.dk
Mobil: +45 3084 2482

Ledelse (Udvikling & Teknik)

Dan Rasmussen

CTO, Partner

Teamlead for udviklere og ansvarlig for software udvikling i Microsolutions. Dan tilbyder en dyb viden om udviklingsværktøjer Dynamics 365 FO / Dynamics AX og relaterede teknologier inkl. Azure og Logic Apps. Han er desuden kompetent inden for IT-arkitektur og design og har en dyb specialviden indenfor integrationer.
________________
 
Email: der@microsolutions.dk
Mobil: +45 3084 2483

Salg

Kontakt Lene

Lene Sørensen

Salgschef

Lene Sørensens fokus ligger inden for forretningsudvikling og salg. Begge er områder, som Lene har mere end 20 års erfaring i IT og ERP-branchen med. Lene har samarbejdet med førende og anerkendte internationale virksomheder indenfor forretningskritiske løsninger til B2B. Lene har en meget bred profil indenfor IT løsninger, og har igennem tiden oparbejdet erfaringer med de fleste ERP og ERP-relaterede applikationer.
________________
 
Email: lso@microsolutions.dk
Mobil: +45 3084 2487