Ledelse og salg

Ledelse og salg i Microsolutions: 
Erfarne kompetencer, der sætter kunderne først.

De første ansigter, man som ny kunde møder i Microsolutions, er ofte repræsentanter for ledelsen eller salgsafdelingen. 

Både ledelsen og salgsteamet repræsenterer en dyb og bred erfaring indenfor ERP- og virksomhedsløsninger med fokus på Microsoft Dynamics 365 produktlinien og Dynamics AX. Ledelsen i Microsolutions er garanter for, at du får den bedst mulige løsning til din virksomhed kombineret med en unik service. Læs mere herunder og tag gerne kontakt for en uforpligtende dialog.

Ledelse

Claus Brønd Larsen, Microsolutions A/S

Claus Brønd Larsen, CEO/Partner

Daglig leder af Microsolutions. Fokus på forretningsudvikling i alle kundeprojekter. Med en baggrund som erfaren konsulent og udvikler i Dynamics-suiten, tilbyder Claus en dyb viden om hele produktporteføljen i Microsolutions. Claus har været med helt fra Axapta 1.0 hos Damgaard Data, og var i sin tid med til at implementere de allerførste projekter på Axapta, forgængeren til Dynamics AX/Dynamics 365.

Email: cbl@microsolutions.dkMobil: +45 3084 2482 

Dan Rasmussen, CTO, Microsolutions A/S

Dan Rasmussen, CTO/Partner

Teamlead for udviklere og ansvarlig for software udvikling i Microsolutions. Dan tilbyder en dyb viden om udviklingsværktøjer Dynamics 365 FO / Dynamics AX og relaterede teknologier inkl. Azure og Logic Apps. Han er desuden kompetent inden for IT-arkitektur og design og har en dyb specialviden indenfor integrationer.

Email: der@microsolutions.dkMobil: +45 3084 2483 

Salg

Lene Sørensen, Sales Manager, Microsolutions A/S

Lene Sørensen, Sales Manager

Lenes fokus ligger inden for forretningsudvikling og salg. Begge er områder, som Lene har mere end 20 års erfaring med. Lene har samarbejdet med førende og anerkendte internationale virksomheder indenfor forretningskritiske løsninger til B2B. Hun har en bred profil indenfor IT løsninger, og har igennem tiden oparbejdet erfaringer med de fleste ERP og ERP-relaterede applikationer.

Email: lso@microsolutions.dkMobil: +45 3084 2487 

Kontakt

Vil du vide mere om, hvad Microsolutions står for eller hvad vi kan gøre for din virksomhed, så tag kontakt til os. Ovenstående personer kan kontaktes direkte og vi kan kontaktes på hovednummeret: +45 75 60 24 80 eller via formularen herunder.