Uopfordrede ansøgninger

Intet stillingsopslag på din profil?

 

Vi er altid interesserede i kompetente konsulenter eller udviklere til vores kontor i Horsens eller Glostrup. Derfor er uopfordrede ansøgninger meget velkomne. 

Læs hvilke profiler vi arbejder med herunder. 

 

Projektledere

Erfaring med projektledelse og samarbejde med kunden for at styre projektet fra start til drift. 

Det betyder, at du skal være god til kommunikation og koordinering både internt og eksternt. Derudover skal du være god til projektlederdiciplinen med afholdelse af møder, herunder styregruppemøder, samt også det daglige arbejde med udarbejdelse af projektplaner, detailplaner og daglig opfølgning. 

Du skal være i stand til at tage ansvaret for projektøkonomi i forhold til kontrakter samt sikring af fremdriften. Du vil som projektleder være med helt fra starten af projektet, typisk fra presale fasen. 

Dynamics 365 og samarbejde

Udviklere 

Kendskab til Microsoft Dynamics 365 eller Dynamics AX, .Net (C#/VB.Net), Microsoft SQL server, SharePoint og GoF/GRASP (samling af udviklingsmønstre). Nysgerrig efter ny teknologi og omhyggelig i dokumentations- og udviklingsarbejdet.Produktionskonsulenter 

Konsulenter med kendskab til produktionsvirksomheder, herunder gerne med kendskab til forretningsgange i produktionsvirksomheder. Inden for Dynamics 365 Finance and Operations / Dynamics AX skal du have kendskab til produktioner, styklister, ruter, pluklisteregistreringer, lagerlukning og lokation styring.

Finanskonsulenter 

Konsulenter med kendskab til økonomi, anlæg og bank. Inden for Dynamics 365 Finance and Operations eller Dynamics AX skal du have kendskab til kontoplanen, kladder, moms, udligninger, kursregulering, afskrivninger, afstemninger, debitor/kreditor styring, Intrastat, EU-listesystem og årsafslutning.

 

Løn/shopfloor konsulenter

Konsulenter med kendskab til lønberegning og tidsregistrering. Inden for Dynamics 365 / Dynamics AX skal du have kendskab til lønkørsler, løn- og shopfloor opsætninger, lønarter, ferieregnskab og tidsstemplinger.

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX.

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur, hvor vi lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste par år vokset til mere end dobbelt størrelse og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Selvstændighed og individuelle individer

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der desuden hver morgen hjemmebagte boller og ingefærshots, og eftermiddagen forsødes af en snack. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Glostrup er virksomheden en del af et kontorhus med tilknyttede kantinefaciliteter.

Derudover holder vi flere sociale arrangementer hen over året.

Sted/Afdelinger

Horsens og Glostrup.

Kontakt

Lyder ovenstående interessant, så send os dit CV og et par ord om dig selv. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at tage fat i direktør/partner Claus Brønd Larsen på +45 30 84 24 82 eller cbl@microsolutions.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til direktør Claus Brønd Larsen på telefon +45 30842482. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. CV m.m. kan vedlægges.