Uopfordrede ansøgninger

Intet stillingsopslag på din profil?

 

Vi er altid interesserede i kompetente konsulenter eller udviklere til vores kontor i Horsens eller Brøndby. Derfor er uopfordrede ansøgninger meget velkomne. 

Læs hvilke profiler vi arbejder med herunder. 

 

Projektledere

Erfaring med projektledelse og samarbejde med kunden for at styre projektet fra start til drift. 

Det betyder, at du skal være god til kommunikation og koordinering både internt og eksternt. Derudover skal du være god til projektlederdiciplinen med afholdelse af møder, herunder styregruppemøder, samt også det daglige arbejde med udarbejdelse af projektplaner, detailplaner og daglig opfølgning. 

Du skal være i stand til at tage ansvaret for projektøkonomi i forhold til kontrakter samt sikring af fremdriften. Du vil som projektleder være med helt fra starten af projektet, typisk fra presale fasen. 

Dynamics 365 og samarbejde

Udviklere 

Kendskab til Microsoft Dynamics 365 eller Dynamics AX, .Net (C#/VB.Net), Microsoft SQL server, SharePoint og GoF/GRASP (samling af udviklingsmønstre). Nysgerrig efter ny teknologi og omhyggelig i dokumentations- og udviklingsarbejdet.Produktionskonsulenter 

Konsulenter med kendskab til produktionsvirksomheder, herunder gerne med kendskab til forretningsgange i produktionsvirksomheder. Inden for Dynamics 365 Finance and Operations / Dynamics AX skal du have kendskab til produktioner, styklister, ruter, pluklisteregistreringer, lagerlukning og lokation styring.

Finanskonsulenter 

Konsulenter med kendskab til økonomi, anlæg og bank. Inden for Dynamics 365 Finance and Operations eller Dynamics AX skal du have kendskab til kontoplanen, kladder, moms, udligninger, kursregulering, afskrivninger, afstemninger, debitor/kreditor styring, Intrastat, EU-listesystem og årsafslutning.

 

 

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO  og Dynamics AX.

Virksomhed i udvikling

Vi er en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Vi har for nyligt etableret et C-level lederteam med dygtige og erfarne ledere. Samtidig har vi taget fat i vores nye 3-års strategi, hvor der er stor fokus på at skabe den ideelle arbejdsplads. Læs om nogle af elementerne i strategien her. Vi synes selv, at vi har skabt et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til den enkeltes udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Personprofil med hjertet på rette sted

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til direktør Claus Brønd Larsen på telefon +45 30842482. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. CV m.m. kan vedlægges.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.