Udviklere
Dynamics 365 F&O eller
Dynamics AX

Er du vores nye udvikler?

24-09-2021, Brøndby eller Horsens 

Microsolutions søger flere udviklere med erfaring fra enten Dynamics 365 Finance and Operations eller Dynamics AX. Vi har mange spændende projekter og søger kompetente og erfarne udviklere på begge platforme, som vil indgå i vores engagerede og fagligt kompetente teams med udgangspunkt i enten Horsens eller Brøndby.

Personprofil med hjertet på rette sted

Udvikler i Microsolutions

Kan du lide at udvikle i Dynamics 365 Finance and Operations eller Dynamics AX?

Dynamics 365 Finance and Operations

Foretrækker du at arbejde med Dynamics 365 FO, så har vi mange spændende projekter, både nyimplementeringer og kundespecifikke løsninger til Dynamics 365 F&O. Du vil indgå i det eksisterende team af udviklere, hvor der er gode muligheder at videreudvikle dine færdigheder og for at sparre og dele erfaringer. Som udvikler i Microsolutions vil du blive en vigtig og central del af projekterne fra start til slut.

 

Dynamics AX

Har du erfaring med udivkling i Dynamics AX og gerne vil noget mere, så er muligheden her for at videreudvikle dine færdigheder og blive fuldbefaren udvikler på Dynamics 365 F&O. Du kommer til at indgå i Teamet med de øvrige udviklere, hvor  sparring er en vigtig del af hverdagen.  

Det søger vi hos dig

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO  og Dynamics AX.

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur, hvor vi lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Personprofil med hjertet på rette sted

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til Head of Development, Rasmus Andersen  på telefon: +45 26 87 24 82. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. CV m.m. kan vedlægges.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.