Udviklere
Finance and Operations

Er du vores nye udvikler på Dynamics 365 Finance and Operations/Dynamics AX?

 

Hos Microsolutions har vi travlt med mange spændende opgaver både inden for Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX. Vi har derfor brug for endnu flere udviklere til vores dygtige og engagerede udviklingsteam i enten Horsens eller Glostrup.

Har du erfaring med udvikling i Dynamics 365 Finance Operations eller Dynamics AX?

Har du desuden forretningsforståelse og kendskab til virksomheders interne processer?

Så hører vi meget gerne fra dig.

 

Mange opgaver Dynamics 365

Vi har mange projekter på Dynamics 365, og det er specielt til disse projekter, vi søger udviklere. Hvis du ønsker at arbejde med Dynamics AX, er der også mulighed for det.

Som udvikler i Microsolutions vil du blive en vigtig og central del af projekterne fra start til slut.

 

Dynamics 365 og samarbejde

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX.

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur, hvor vi lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste par år vokset til mere end dobbelt størrelse og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Selvstændighed og individuelle individer

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der desuden hver morgen hjemmebagte boller og ingefærshots, og eftermiddagen forsødes af en snack. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Glostrup er virksomheden en del af et kontorhus med tilknyttede kantinefaciliteter.

Derudover holder vi flere sociale arrangementer hen over året.

Sted/Afdelinger

Horsens og Glostrup.

Kontakt

Lyder ovenstående interessant, så send os dit CV og et par ord om dig selv. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at tage direkte fat i CTO/partner Dan Rasmussen på telefon: 3084 2483.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til CTO/Partner Dan Rasmussen på telefon +45 30842483. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. CV m.m. kan vedlægges.