Udviklere
Dynamics 365 Finance & SCM

Er du vores nye udvikler?

01-06-2023, Brøndby, Horsens eller remote 

Microsolutions søger flere udviklere til Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management. Vi har mange spændende projekter og søger kompetente og erfarne udviklere, som vil indgå i vores engagerede og fagligt kompetente teams med udgangspunkt i enten Brøndby eller Horsens. Du vil også kunne arbejde remote.

Det søger vi hos dig

Det tilbyder vi

Spændende udviklingsprojekter Dynamics 365 

Dynamics 365 Finance & SCM

Er du skarp til udvikling i Dynamics 365 FO og ønsker du at fortsætte din faglige og personlige rejse?

Microsolutions tilbyder mange spændende muligheder. Vi har mange projekter både nyimplementeringer, add-ons og kundespecifikke løsninger til Dynamics 365. Derudover tilbyder vi et fantastisk arbejdsmiljø.

Vi søger de skarpeste udviklere og vi understøtter også gerne rejsen med læring og dygtiggørelse. Der vil desuden være rige muligheder for både sparring og deling af erfaringer med resten af teamet. 

Dynamics AX

Stammer din erfaring fra udvikling i Dynamics AX, og vil du gerne videre på Dynamcis 365-platformen? Så er vi også interesseret i en dialog. Vigtigst er det, at du har lysten og potentialet til at videreudvikle dine færdigheder og blive en dygtig og fuldbefaren udvikler indenfor Dynamics 365. Du kommer til at indgå i teamet med de øvrige udviklere, hvor  sparring er en vigtig del af hverdagen.  

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er Troværdighed, Engagement og Teamwork. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO  og Dynamics AX.

Agil organisation med en plan

Vi er en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Vi har for nyligt etableret et C-level lederteam med dygtige og erfarne ledere. Samtidig har vi taget fat i vores nye 3-års strategi, hvor der er stor fokus på at skabe den ideelle arbejdsplads. Læs om nogle af elementerne i strategien her. Vi synes selv, at vi har skabt et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til den enkeltes udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt i størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Personligt ansvar

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum, massør m.m.

Lokationer/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder med dit CV osv. eller tag direkte kontakt til Head of Development, Rasmus Andersen  på telefon: +45 26 87 24 82. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.