Microsolutions søger

Technical Lead til
 Dynamics 365 Finance and Operations

Technical Solution Lead

Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management 

01-09-2023, Brøndby eller Horsens 

Microsolutions søger Technical Lead til Dynamics 365 Finance and Operations til nogle af de mange nye spændende projekter. Har du indsigt i de væsentligste områder af arkitekturen og teknologierne omkring Dynamics 365 Finance and Supply Chain Mgmt. – herunder LCS, SQL-server, Azure eller Power Apps og Power Frameworket – så vil vi rigtig gerne tale med dig.

Stillingen er med udgangspunkt i enten Brøndby eller Horsens.

Det søger vi hos dig

Det tilbyder vi

Spændende Dynamics 365 projekter

Vi har mange nye og spændende projekter og søger flere og stærke kompetencer som vil være med til at skabe de allerbedste platforme på Dynamics 365 til vores kunder.

Transformering og Academy

Vi har igangsat en omfattende agil transformation, og det ville være fedt, at få dig med på holdet inden vi går endelig i luften. Du får lejlighed til at bidrage og du får adgang til at opsamle viden og værdi.

Vi har også taget hul på et nyt kapitel af vores Academy, hvor vi i den kommende periode vil fokusere på facilitering, forandringsledelse og præsentationsteknik.

Vores nye procesværktøj, WorkModel, kommer også i spil, så vi vil komme til at arbejde intensivt med forbedring af processer hos vores kunder. 

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO  og Dynamics AX.

Virksomhed i udvikling

Vi er en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Vi har for nyligt etableret et C-level lederteam med dygtige og erfarne ledere. Samtidig har vi taget fat i vores nye 3-års strategi, hvor der er stor fokus på at skabe den ideelle arbejdsplads. Læs om nogle af elementerne i strategien her. Vi synes selv, at vi har skabt et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til den enkeltes udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Personligt ansvar

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide amere?

Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til Head of Talent Management Marianne Herguth Hoffmann på telefon +45 5075 3012.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. CV m.m. kan vedlægges.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.