Er du vores nye talentfulde senior projektleder?

09-02-2024, Brøndby

Som projektleder hos Microsolutions A/S spiller du en nøglerolle i planlægningen, udførelsen og afslutningen af projekter på tværs af forskellige afdelinger. Du vil være ansvarlig for at sikre, at projekter leveres til tiden, inden for omfang og budget. 

Den succesrige kandidat vil have fremragende kommunikationsfærdigheder, stærke lederegenskaber og en dokumenteret track record for vellykket projektstyring fra start til slut.

 

Ansvarsområder

Kvalifikationer

En del af projektlederteamet

Som projektleder i Microsolutions har du en central koordinerende rolle. Det er dig, der har det fulde overblik over projekterne ved én eller flere kunder. Du tager ansvar og er med til at løfte vores niveau for eksekvering. Du sikrer, at der er fremdrift i projekterne og at leverancerne leveres til tiden, inden for omfang og budget.

Du bliver en del af vores projektlederteam, som består af projektledere og Service Delivery Managers, hvor fokus er på faglig kompetence, udvikling og strategisk sparring i en organisation, hvor vi har et helt særligt sammenhold.

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Arbejdssted: Brøndby

Microsolutions har kontorer i Horsens og Brøndby. I Brøndby er vi en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder kantine, fredagsbar, motionsrum og massageordning.

Få viden om Microsolutions nye COO

Rifat Sahi Aggerholm er tiltrådt som COO i Microsolutions.
Læs, hvordan hun med solid erfaring inden for strategi, salg og leverance vil bidrage til
at skabe kundeleverancer som opfylder alle(s) ønsker.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? 

Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til Head of Talent Management, Marianne Herguth Hoffmann: +45 5075 3012mhh@microsolutions.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Er du klar til at søge: Udfyld nedenstående formular og vedlæg dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.