Projektledere
ERP-implementeringsprojekter

Er du vores nye projektleder?

22-07-2021, Brøndby eller Horsens 

Vi søger erfarne projektledere, der kan indgå i vores teams og have det fulde overblik når Microsolutions implementerer nye Dynamics 365 Finance and Operations projekter hos vores kunder. Stillingerne er med udgangspunkt i enten Horsens eller Brøndby. 

 

Personprofil med hjertet på rette sted

Projektleder hos Microsolutions

Som Projektleder i Microsolutions er det dig, der har det fulde overblik over projekterne ved én eller flere kunder. Du varetager planlægning og har hånd i hanke med mål, fremdrift, tidsforbrug, ressourcer og milepæle i projektet. Du deltager naturligvis i status- og styregruppemøder med kunden og holder en god og åben dialog, både med kunden og kollegerne i Microsolutions.  

Det søger vi 

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 FO  og Dynamics AX.

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur, hvor vi lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder samt plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Personligt ansvar

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Brøndby er virksomheden en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. lækker kantine, fredagsbar og veludstyret motionsrum m.m.

Sted/Afdelinger

Horsens og Brøndby.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til Head of Project Management Mona Skøtt på e-mail: msk@microsolutions.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. Vedlæg gerne dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.