Projektledere ERP-Implementeringsprojekter

Er du en af vores nye ERP-projektledere?

01-02-2023, Brøndby eller Horsens

Er du klar til sammen med dit team at gå forrest og have det fulde overblik, når Microsolutions implementerer nye Dynamics 365 Finance og/eller Dynamics 365 Supply Chain projekter hos vores kunder?

Trives du med planlægning, kommunikation og opfølgning både internt og eksternt? Så er du måske vores nye agile projektleder og kan blive en del af vores kompetente projektlederteam med udgangspunkt i enten Brøndby eller Horsens.

 

Det søger vi hos dig

Det tilbyder vi

Agile project

En del af PMO

Som projektleder i Microsolutions har du en central koordinerende rolle. Det er dig, der har det fulde overblik over projekterne ved én eller flere kunder. Du tager ansvar og er med til at løfte vores niveau for eksekvering. Du sikrer, at der er fremdrift i projekterne og at leverancerne leveres indenfor scope.

Du bliver en del af vores PMO (Project Management Office), hvor fokus er på faglig kompetence, udvikling og strategisk sparring i en organisation, hvor vi har et helt særligt sammenhold. 

Spændende eksterne og interne projekter

Vi har mange både nye og eksisterende kunder, og vores projekter varierer i både størrelse og kompleksitet.

Vi ønsker at styrke vores projektlederteam med erfarne professionelle kolleger, der forstår at arbejde i dette krydsfelt.  Sammen med vores dygtige konsulenter kan du gå forrest og være med til at sikre succesfulde leveringer hver gang. 

Du vil således som projektleder i Microsolutions få en både alsidig og udfordrende hverdag.

Vi søger hele tiden at udvikle og optimere os selv og vores forretning, derfor har vi påbegyndt en spændende agil rejse, som du kommer til at blive en vigtig del af.

Vi har også taget hul på et nyt kapitel af vores Academy, hvor vi i den kommende periode vil fokusere på at udvide læring vedrørende adfærdsdesign og personlig udvikling.

Vores procesværktøj – Workmodel – i sammenhæng med procesarbejde er ligeledes en væsentlig del af vores leverancer, og vi arbejder målrettet mod forbedring af både processer og arbejdsgange hos vores kunder.

Microsolutions nye 3-årige strategi

Interview med CEO Claus Brønd Larsen

HR med power

Interview med Chief People Officer (CPO) i Microsolutions Britta Ankerstjerne

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er god frokostordning på begge lokationer.

I Brøndby er Microsolutions en del af et kontorhus med gode faciliteter, herunder bl.a. kantine, fredagsbar, veludstyret motionsrum og massageordning m.m.

I Horsens er der egen kantine med personale, som sørger for fornødenheder igennem hele dagen. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

Sted/Afdelinger

Brøndby og Horsens.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til COO, Jan Svendsen: +45 5075 3003, jsv@microsolutions.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Er du klar til at søge: Udfyld nedenstående formular og vedlæg dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Slip fil her eller
    Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, jpg, rtf, png, Max. file size: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.