Lønkonsulent
Lessor Payroll

Er du vores nye Lønkonsulent på Lessor Payroll?

Har du erfaring med lønbogholderi, lønsystemer og meget gerne Lessor Payroll? Hos Microsolutions søger vi en kompetent lønkonsulent, som kan være med til at give vores kunder en professionel service og en oplevelse i topklasse.

Læs mere om stillingen herunder.

Stillingen er besat. Se vores øvrige jobopslag her.
 
Dynamics 365 og samarbejde

Lessor Payroll konsulenter hos Microsolutions

Vi har i Microsolutions mange spændende kunder, der anvender Dynamics og Lessor Payroll. Lessor Payroll er et prioriteret produktområde hos Microsolutions, og vi har et kundeunderlag og en strategi, der sikrer, at vi også fremover vil være en prioriteret og foretrukken leverandør af Lessor Payroll

Som lønkonsulent vil du blive en vigtig og central del af projekterne inden for løn. Lige fra analyse til implementering, idrifttagning og vedligeholdelse samt support af løsningen. Du vil blive en del af vores løn-team.

Det vil være ideelt, hvis du har en baggrund som lønkonsulent inden for Lessor Payroll. Alternativt har du erfaring med et eller flere lønsystemer og vilje samt lyst til at blive en god konsulent.

Opgaver

Du vil få ansvaret for følgende opgaver:

Evt. opgaver inden for andre områder i Dynamics 365 Finance and Operations i det omfang det måtte give mening, f.eks.: Tid og Fremmøde, Projekt Tidsregistrering, Human Resources m.m.

Integrationer til Dynamics 365

 

Vores værdier

Microsolutions værdier

Entusiasme og sammenhold

Hos Microsolutions har vi et helt særligt sammenhold. Vores værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Det forsøger vi at leve op til hver dag. Vi har et fællesskab, og vi har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger på Dynamics 365 Finance and Operations og Dynamics AX samt relaterede produktområder.

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur, hvor vi lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i vores organisation, hvor der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder og plads til initiativer. Vi tror på, at du er den bedste til at disponere over din dag og dine opgaver, og vi værdsætter dine initiativer. Internt sparrer vi og hjælper hinanden, hvilket giver dig rig lejlighed til at kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Vi er gennem de seneste par år vokset til mere end dobbelt størrelse, og vi har en strategi om fortsat vækst. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Selvstændighed og individuelle individer

Praktisk

 

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er frokostordning på begge lokationer.

I Horsens er der desuden hver morgen hjemmebagte boller og ingefærshots, og eftermiddagen forsødes af en snack. Vi får jævnligt besøg af både massør og frisør.

I Glostrup er virksomheden en del af et kontorhus med tilknyttede kantinefaciliteter.

Derudover holder vi flere sociale arrangementer hen over året.

Sted/Afdelinger

Horsens eller Glostrup.

Kontakt

Lyder ovenstående interessant, så send os dit CV og et par ord om dig selv. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at tage fat i direktør/partner Claus Brønd Larsen på +45 30 84 24 82 eller cbl@microsolutions.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Udfyld formularen herunder eller tag direkte kontakt til direktør Claus Brønd Larsen på telefon +45 30842482. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send også gerne ansøgning via nedenstående formular. CV m.m. kan vedlægges.